sirius8 vanilya_kokusu_ canım süper anlattın teşekkür ederim adetim bitsin ovulasyon testlerini bu şekilde denemeye başlayacağım 😊 takılırsam sana soracağım yine sağolasın 🙏
Meri3535 Moz vermez vermez ama siz yine de gidin kan verin ne olur ne olmaz. Ben bu testle reglime 4 gün kala silik çizgi ile öğrenmiştim. En iyi testlerden biri. Hayırlısı olsun şimdiden 🙏♥️
bilgeebsrn Moz Ben bu test ile adetime 5 gün kala az silik çizgi ile öğrendim hamileliğimi. Bence güvenebilirsin. Kan vermelisin herşey netleştir. Ama bence hamilesin hayırlı olsun🌼
Moz bilgeebsrn bence de hamileyim ama inşallah betam güzel yükselir kesem düzgün olur sağlıklı gebelik yaşarım.2 kürtajım olduğu için korku var
Mutlu_Bir_Anne3 BurcuMusti3107 Testiniz baya pozitif, hayırlı olsun 😍Sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏🏻 Doktora gitmeden bir kan testi verin beta değerinizle gidin.
aycicek_ Moz maşallah tam da diğer posta yazmıştım ki testi atmışsın bile çok sevindim canım inşallah sağlıkla ilerler haberdar et bizi ☺️
diesa_6 vanilya_kokusu_ ne güzel anlatmışsınız☺️ biz de çok istiyoruz ama eşim günaşırı bile konsantre olamadı benden daha çok stres oldu resmen doktorun verdiği saati kaçırdık😢sonraki saatlerde günlerde değerlendirdik artık hayırlısı Allah tan
Zarifokur diesa_6 hayır bakın asla saat işi yapmayın 2 günde bir en ideali bence sakin kasma kendine eğer öyle olursa eşinizde yapmak istemez hayrlısı olsun inşallah
vanilya_kokusu_ diesa_6 tesekur ederim canım yumurlama döneminde yaptıysanız o bile yeter inan ben bu ay öyle stres içindeydim ki tutmicak dedim bak Allah yazdıysa stres hiç bisye yapamaz ben buna inanıyorum sadce rabim doğru zamanı bekliyor
diesa_6 Zarifokur çok haklısınız olmadı da zaten. çatlatma iğnesi olunca doktor saat verdi o saatlerde uçağımız vardı doktora söyledik bide azar yedik hepten stres yaptık. bugun iğneden beri 8.gün ne zaman test yapmalıyım sizce?
Zarifokur diesa_6 öyle durumlarda önceden yapsanızda olur bence doktor öyle bir şey dedi mi ? Çok zor işler gerçekten herkese Rabbim nasip etsin .