zezeki Merviny Merhabalar ben de 7 haftalık olmuşum kalp atışı duyduk mide bulantısı başladı bir de bende nefes almakta güçlük var sebebini bilen var mıdır aramızda
duygumfoca Merviny bizde 4+4 günlük olduk kan değerim geçen hafta 43,90 çıkmıştı bugün tekrar kan vericem değerim yükselmişmi ona bakılacak acaba kese görünürmü benimde 🥹 Şubat ayında doğuma iki hafta kala adenimi kaybettim 😔artık çok korkuyorum
Elifinizz5461 Merviny öncelikle Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bende geçen hafta gitmiştim doktora keseyi gördük. 2 hafta sonra tekrar çağırdı doktorum. İnşallah kalp atışını duyarız. Yeniyim bende daha 6+ 4 haftalık oldum şimdi umarım herşey yolunda gider inşallah.
duygumfoca Merviny regl son tarih 16 Haziran ovülasyon 30 Haziran ben reglime 5 gün kala temmuzun 10 unda evde test yaptım silik çıktı ikinci çizgi snra kan verdim acaba daha çok küçük olduğu içinmi değer düşük çıktı
duygumfoca cansuvet kanda 43,80 çıktı testim hassas testti innovitaydı snra gidip eczaneden de hızlı test alıp yaptım oda aynı çıktı
nesibee22 penbe_karisi tamam canım inşallah hayırlı haberlerle gelirim 🥰🥰 birde ilk ultrason resmini ne zaman veriyorlar acaba
nesibee22 İlk ultrason resmini ne zaman veriyorlar kaçıncı hafta da bilgisi olanlar yanıtlarsa çok sevinirim 🫶🏻
guldemgok Merviny Bende 5+1im çok heyacanlı bir süreç kalp atışını duysam rahatlıyacağım. Bide kasık ağrısı oluyor arada doktorum normal ve olabilir olucakta dedi kasık ağrısı olan varmı
cansuvet guldemgok bende de var korkuyorum ama katlanılbilir ağrılar olması gerekiyor hafif regl ağrısı gibi. Doktorum çok normal dedi. Özellikle 2.gebelikse daha erken haftalardan başlayabiliyormuş vücut başına geleceği bildiği için bebek için rahmi büyütüyor :)
yaseminerten guldemgok bende 5+1 bende de kaşık ağrısı oluyor arada ve göğüste batma ağrı bel sırt ağrısı oluyor arada şuanlık böyle benim
kvsronur Merviny Bende şuan 5+4 doktor 23-24 gibi gel dedi kalp atışını o vakitte gidersem duyabilir miyiz ? 4+2 öğrenip gitmiştim kese gözükmedi.
gllffr Merviny bende yeni öğrendim pazartesi günü gittim Altan baktı 4 haftalık kese göründü 2 hafta sonraya randevu aldık bakalım hayırlısı inşallah kalp atışlarını da duyarız
seldacakmak Meraba tüp bebek annesiyim 5+3 bugün kese ve Yolk kesesini görduk 0.78 cm yazıyor kese normal mi bebek ne zaman görülür acaba