miniminnacikk Merhabalar bende bugün 6+5 oldum :) ara ara beta takibi yapıyorum çarşamba günü ilk kadın doğuma gideceğim 🐣💕 hem keseyi hemde kalp atışını duymak için 💕 Hepimiz sağsalim sağlıklı seklide mart ayında kucaklarımıza alalım 🥹🥰
Merviny nurbanucil evet cok tesekkurler size de hayirli olsun 💗 ben de haftaya gidecegim kalp atisi duymak icinn
Merviny cansuvet ben direct alttan muayene ile gordum. Ki bundan korkmayin. Doktor bu insanlar risk olsa oyle bakmazlar
Merviny pembeayakkabilikiz her gebelik farklı oluyormus. Benim ilk bu. Bende halsizlik var kasik agrilari bi de. Arada sicak basmasi oluyo ama 36 derece hava neden bilmiyorum :))
pembeayakkabilikiz Merviny sıcak basması bende ılk defa oldu dıger gebelıgımde olmamıştı böyle hısler neden bılmıyorum 😞
ngboyar Merviny bende dün doktora gittim 6+5im kalp atışını duydum çok şükür 🫠 Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah hepimiz 🧿💝
Narina123 ngboyar maşAllah hayırlı olsun sağ sağlim kucağınıza alın inşAllah 🌸 belirtileriniz var mı ?
elifato Merviny şuan tam olarak bizde bu süreçteyiz 4+5te keseyi gördüm iki hafta sonra randevumuz var kalp atışı için heyecanlanıyorum
Narina123 Merviny bende bugün 4+4 3 gün sonrası içim randevu aldık inşAllah bende keseyi görebilirim 😊
ngboyar Narina123 sadece sabahları hafif miğde bulantım var artarsa diye hap yazdırdım yinede doktora onun haricinde çekmiyorum şimdilik 😇🫠