nesibee22 Merhaba son adet tarihim 4 Haziran 14 temmuzda ögrnedik beta 722 çıktı keseyi göremedik ovulasyon geç olmuş çok yeni dedi doktor pazartesi gel keseyi görelim dedi inşallah görebiliriz içim rahatlasın istiyorum 🥹
penbe_karisi Papatyammm123 evet Altan ultrason ile duyduk geç döllenmeymiş 🥲😁 normalde 7 haftalık ama 6 ymis😁😁😁
nesibee22 Kızlar bende de öyle bir durum var ovulusayon geç olmuş dedi döngüm değişiyor 35.34.37 gibi alttan mı bakarlar keseyi görmek için penbe_karisi
nesibee22 penbe_karisi Merhaba canım haber ver demiştin bugün kan verdim ve 700 den 500 düsmüs doktorum kimyasal gebelik dedi yıkıldım şimdi biraz daha iyiyim uygulamayı tekrar düzenleme yapacağım regl takvimine döneceğim ne hayallerle gelmiştim ama hayırlısı diyorum her zaman hakkım da… Yeni anne olacakları tebrik ediyorum sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🥹
penbe_karisi nesibee22 şöyle soylim benim sat 30 Mayıs 7 temmuzda gittim 5+3 olması ve kesenin görünmesi lazimdi ama göremedik 11 temmuzda keseyi gördük alttan geç döllenme ise 🥲 görülmeyebilir
asuman94 usernagme hiç korkmayın ben laboratuvar teknikeriyim her kullanılan cihazda değer aralıkları farklıdır sizin ölçümünüzün yapıldığı cihazın referans aralıkları önemli
maryyyt asuman94 merhaba bişey sormak istiyorum benim ilk öğrendiğimde beta değerim 500 devlet hastanesinde yapıldı referans değeri 0-10 arası diğer 2 gün sonra bidaha yaptık ama bu seferde özelde 694 çıktı oranın referans değerine sadece -1 yazıyor doktor yavaş artıyor dedi biraz endişelendim
penbe_karisi nesibee22 bak şimdi adetim 2 gün geçiyordu 1 temmuzda beta 62 TDI 7 temmuzda 528 9 temmuzda 1000 kusurlerdeydi 11 temmuzda keseyi gördük sen çok rahatlikla görürsün ♥️♥️♥️ hayırlı haberlerle cnm
berivanalii Bende bu hafta salı günü ögrendim betam 161.12 di perşembe terkar test verdim 357 oldu adet tarihime göre 5+1 oluyor keseyi ne zmN görmeye gidebilirim bide betam nasıl sizce kızlar ilk gebeliğim
Papatyammm123 gozbebeklerim2 gitmelisin. Son adet tarihimin ilk günü 4 Haziran. Aynı zamandayız sanırım ? Senin de aynı mı? Ben şimdiye kadar her hafta gittim. Bebeğin kalp atışını duyamadık. Haftaya çağırdı.
gozbebeklerim2 Papatyammm123 Ben sağlık ocağına ya bugün ya pazartesi gidecem Dr soyliyecem bakaiyim ne yol gösteriyor
nesibee22 penbe_karisi çok teşekkür ederim bilgi için 🌸🌸💖💖 çarşamba ve perşembe betayı görmek için kan vermedim ama ikisinde de betaya bakmamışlar kan gazlarına bakmışlar çok sinirlendim kaç gündür kan veriyorum sonuç için heyecanla bekliyorum ama bugün de öğrenemedik pazartesi doktordan randevu almıştım o beta için tahlil isteyip baktırabilirmiyim ona 🥹🙈 yoksa acilde mi kan veriyim pazartesi göstereyim iki katına çıkmış mı diye kontrol etmek istiyorum ama olmadı
ilkdeneyimimmm Kızlar bende 2 hafta önce öğrendim şuan 6. Haftaya giriş yaptık pazar günü kahverengi lekelenme tarzı olmuştu bu gün de oldu ilk hamileliğim normal mi belimde ve kasıklarımda küçük küçük kramplar oluyor
Merviny cansuvet ben direct alttan muayene ile gordum. Ki bundan korkmayin. Doktor bu insanlar risk olsa oyle bakmazlar
miniksprz cansuvet merhaba ben dün gittim tam 5 haftalık dedi keseyi gördü iki hafta sonra kalp atışı için gel dedi bana ayrıca Altan filan da bakmadı direk karından da yeterli dedi aksi bir durum olmadıkça karından görünür dedi şükür öyle de oldu
penbe_karisi nesibee22 en son ki verdiğiniz değer güzel zaten doktor daha istemezzz pazartesi salı keseyii görürsun cnmm mutlaka haber ver bana♥️🥰
satirarasi zrmn ben de 12 temmuzda 114 beta ile öğrendim . Öyle yüksek değerleri görünce insan korkuyor benim düşük geçmişimde var . Hem heyecanlı hem de gergin şekilde bekliyorum henüz doktora gidemedim
secgin satirarasi merhabalar 🌸 bende 14 temmuzda öğrendim 116 beta ile 2 günde bir kan veriyorum beta takibi için 286 oldu dün de 816 ydı günden güne yükseliyor çok şükür bende henüz doktora gitmedim değerim yükselmesini bekliyoruz kese için
nesibee22 penbe_karisi tamam canım inşallah hayırlı haberlerle gelirim 🥰🥰 birde ilk ultrason resmini ne zaman veriyorlar acaba