Tugceayse Aysegulkayhan diyetisyen verdi menü de nişey yok makarna pilav falan her açıklığında yoğurt ye dedi 1tane elma süt 1bardak fazla yok azıcık peynir kahvaltı zeytin yumurta ekmek 1dilim aman işte yapılmaz
Sevdalinka_30 Nursemom oyyy yawrum ya asker eşimisin kıyamam ya allah tez vakitte kavuştursun bekle tabi beraber gidin şurda ne kalmış doğan güneş ne zaman ?
Nursemom Sevdalinka_30 bedelli yapıyor ama askerlik sonuçta 🙂askerliği bitince 1-2gün ailesinin yanında kalıp dönecek askerlik yaptığı yer ailesine 1saat uzaklıkta inşallah 10martta yanımızda olacak 🙂🤲🏻❤️
Sevdalinka_30 Heyzil sen benden 1 kilo önde gidiyorsun benim kız 29+1 de 1.390 gr bugün 30 a girdim şükür
Sevdalinka_30 Nursemom oo iyi benimki de nişanlı iken bedelli yaptı ama hiç gitmedi şimdi bedelli değişti az da olsa gidiyor iyi sevindim tez vakitte gelişimde kavuş yârine ❤️ Az kalmış zaten
Aysegulkayhan Tugceayse hımm zor ya 😒 ben kendim dikkat ediyorum artık bebeğe kilo aldıran şeyler yemeye çalışıyorum iki haftadır kilo az aldım diğer haftalara göre inş hep böyle gider🙏🏻
Havvam aysu2015 aysu2015 14 kilo almış bulunmaktayım 🙈🙈🙈🙈🙈 bebişim 1.350 gram 😂 nasipse mayıs 6 doğumumuz
aysu2015 Havvam benimde doğum tahmini 14 mayıs daa kilo maşallah alıyoruz daa inşallah veririz doğumdan snraa
dml33 Elifee 28de 1300 dedi ona bile 4 gun onden gidiyo dedi siziki 2 hafta nerdeyse onden gidiyo sanirim
Nur_mira aysu2015 valla yanlış hatırlamıyorsam hamile kalmadan önce 88 kiloydun hamile olduğumu öğrendiğimde ilk kontrole gittigimde sağlık ocagina 89 kilo geldim 27. Haftamda yine gittim 94 kilo olmuştum
Nur_mira aysu2015 ama gerçekten doğum yapar yapmaz Allah izin verirse kilo vermek için elimden geleni yapicam korse takicam, spor salonuna yazılmak istiyorum her aksam 1 saatte olsa gitmek istiyorum
aysu2015 Nur_mira hmm biraz daa kilolu hamile kalmissinz aslında daha az almanız lazımdı pekii aile hekimi kilonuz hakknda bişey diyo mu ?