Sevdalinka_30 DrElf hadi ya kız ona gerek yok poşetler de araba koltuğu oluyor 🤣🤣 allah iyiliğini versin
Yamac41 28. Hafta ve 6. Kilo 🙈 bebişte 1200 bende artık başlıyorum hastane çıkış setini özel yaptıracağım şimdiden onları ayarlamaya başladım hepimiz Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
DrElf Ben sadece park beşik almayı düşünüyorum, üst katına yatırıp yatağın yanına çekerim diye düşündüm ilk zman lar. Ayrı bi anne yanı almayacam. Nasıl olur sizce🤔
Sevdalinka_30 DrElf ben sepet beşik aldım yanıma bir de oda yaptırdım geceleri bizimle gündüzleri odasında uyuyup zaman geçirecek inşallah niyetim bu sizde iyi yapmışsınız tercih meselesi bu konu aslında değişiyor fikirler
Nursemom aysu2015 28+1 olduk. 56 kg ile başladım 7 kg aldım 63 kg oldum 🙂 oğluşum 22gün önce kontrolünde 750 gramdı 🙂
Sevdalinka_30 Nursemom ben 28 haftalık ilken 1.040 gr dım şuan 30 haftama bugün girdim 4 gün önce 1.40 dı 1.390 olmuşuz
Nursemom Sevdalinka_30 benimde Bi hafta sonra kontrolüm var fakat eşim askerde o olmadan gitmek istemiyorum, 2hafta sonra geliyor eşim belki o gelince beraber gideriz 🙂
Sevdalinka_30 Nursemom oyyy yawrum ya asker eşimisin kıyamam ya allah tez vakitte kavuştursun bekle tabi beraber gidin şurda ne kalmış doğan güneş ne zaman ?
Heyzil Sevdalinka_30 bende 67 ile kaldım şuan 77 kiloyum. 29+4 deyim bebek de 28. Haftada 1300 gr Dı.
Sevdalinka_30 Heyzil sen benden 1 kilo önde gidiyorsun benim kız 29+1 de 1.390 gr bugün 30 a girdim şükür
Cansum89 aysu2015 6kg aldım bebişimin kğ iki gün geride normaldn o yüzden bu aralar cok sık yemek yicem zorlada olsa 28 haftalığız 🙂