fatmanurucak aselbalim bende hep oğlum diye seviyorum ilk andan beri çok merak ediyorum bakalım ne olacak. Tüm cinsiyet hurafeleri de erkek gösteriyor 😄
minikari fatmanurucak ben de rüyamda kız bebek kucağımda ve sallıyodum hamile oldugumu bu rüyayla öğrendim o günden beri kızdır diyordum içimden 12. Hafta da kız dedi doktorum 16. Haftamdayım bu hafta randevum var netleşir umarım 😍
minimomy_ Esramerym kızda öğrenmeden önce ekler canım çekmişti bunda turşu çekti kızda bulantım vardı ama yemek giyemeyecek kadar kötü olmuyordum bunda mahvoldum ilaçla duruyorum kızda baş dönmem tansiyon düşüklüğü uyku hali yoktu bunda bayık gezdim tansiyonum 9/6 geziyorum kızda güzelleştim erkekte çirkinleştim sivilcelendi çenem hep biri bitiyor diğeri çıkıyor
Asklim twokidsmom 13 haftalık hamileyim devlet hastanesinde %70 kız dedi ama ben erkek hissediyorum kızımda da kız hissediyordum
twokidsmom Asklim bana devlette kiz olabilir dediler, annem sabredemedi özele gittik sonraki gun yuzde 90 erkek dedi. devletteki cihazlar daha eski olduğu için yanılma payları daha yüksek olur diye düşünüyorum. Allah gönlünüze gore versin insallah 🙂
Asklim twokidsmom amin inşallah ama hastane yeni açıldı şehir hastanesi 2 yıl oldu siz kaç haftalık iken kız ddi
Meral_63 Der_yaa vala ben erkek hissediyorum 12 haftalık ken doktor kız dedi 13 gittim erkek benziyor dedi 🥹 durudm öyle hayla da hissediyorum erkek
surprizbebekkk fatmanurucak ilk iki çocuğumda net kız ve erkek dedm en başından beri öylede oldu şimdi tekrar hamileyim hastaneye başka amaçla gitmiştim hamile olduğumu ve cinsiyetini öğrendim tahmin yürütmeye vaktim yoktu ☺️
fatmanurucak minimomy_ aslında genelde tam tersi olduğunu söylüyorlar kız bebek çirkinleştirir erkek bebek güzelleştirir derler. Sizde ters olmuş bulantı vs kızda daha çok diyorlar
XMelodika fatmanurucak erkek hissediyorum ya ama endişeliyim de erkek bebek çok zor diyolar eşimide düşününce iki çocukla uğraşmak eyvah dedirtiyo ama erkek hissediyorum bakalım daha var cinsiyet öğrenmeye 😅
YyyyYasemin fatmanurucak ben ilk kan sonucum çıktığından beri kesinlikle erkek diyorum bakalım 10+3 ne çıkacak rüyamda da kucağkmda kız vardı
fatmanurucak YyyyYasemin tam aynı durumdayız şuanda😄 bende aynı şekilde öğrendiğim andan beri erkek diyorum ama 2 kez kız bebek gördüm rüyamda
Srfblt fatmanurucak ben rüyamda görmüştüm, uzaktan bir bebek gösterip sizin kızınız demişlerdi, gerçekten kızım olcak hanımefendiyi bekliyoruz dünyaya gelsin diye 🌸🩷✨🙏🏻😇🎀
Meral_63 fatmanurucak ben de erkek hissediyorum hep 🥲🥺bi düşüğüm olduktan sonra hep erkek bebek gördüm 🥹 tombik bembeyaz sarışın bi erko rabbim nasip eder inşallah içimden geçeni inşallah 🥲🐣