Meral_63 Der_yaa vala ben erkek hissediyorum 12 haftalık ken doktor kız dedi 13 gittim erkek benziyor dedi 🥹 durudm öyle hayla da hissediyorum erkek
Asklim twokidsmom amin inşallah ama hastane yeni açıldı şehir hastanesi 2 yıl oldu siz kaç haftalık iken kız ddi
twokidsmom Asklim 12+3 haftalikken ikili tarama testinden once muayene ettiler ben sorunca sallamasyon sekilde kiz olabilir dedi ve kalkti. Sonraki gun özele gittik yuzde 90 erkek dedi doktorum. Normalde ozel takipliyim tarama testi icin devlete gittim ama pişmanlık veriyor her seferinde ilgisizlikleri ve tavırları.
elifayc fatmanurucak bende hep erkek hissettim hep erkek bebek görüyordum kim beni rüyasında görse hep erkek dedi ama kızım oluyor hislerim beni yanıltı 🙂
Asklim twokidsmom ben de normalde özel takipçiyim ama detaylı udrasım için kayıt açtırmaya gitmiştim önce baktı erkek dedi erkeğe benziyor dedi sonra birkaç dedik ya sonra kızda da benziyor dedi %70 kız dedi hatta dedim hocam kesin mi dedim bir haftası küçük olduğu için belli değil dedi ama benim içimden hep erkek geçiyor yani kızımda da kız olduğunu biliyordum hissediyordum bilemiyorum yine sallamasyon mu söyledi artık gördüğünü mü söyledi bacak arasını falan göstermedi
usenmedimyaptimbirvelet fatmanurucak haaayır ilkinde hissetiğim doğru çıktı Ama ikincisi beni çok şaşırttı erkek hissederken kız oldu 😍😍
usenmedimyaptimbirvelet forumgurmesi yaaaa kızzz mııı 😍😍 onu soracaktım bende öğrendin mi diyee, kaç haftalık oldu
forumgurmesi usenmedimyaptimbirvelet 17 oldu bebişim. :) seninde kızmış çok sevindim sağlıkla gelsinler 🩷🌾
Asortikhanim fatmanurucak benim hissiyatım değilde ilk kızımda hep sağ tarafımdaydı buda öyleydi ama sağda olduğunu hissettiğim zamanlarda kız olduğunu öğrenmiştim 😂
btl194 fatmanurucak bende erkek hissediyorum ilki kız inşallah bu da gönlümdeki olur rüyamda da kız bebek emziriyordum
Kukoss Eveett en basindan beri testten beri icimde kiz dusuncesi vardi, esim ruyasinda iki kez gordu senin kizin olcak demisler, cinsiyet partisi yaptik ama hic sasirmadik oyuzden ahshdhd erkek ciksa sasirirdik yani 😂