fatmanurucak Ben ilk çift çizgi gördüğüm andan beri erkek hissediyorum. Bakalım tutucak mı😄 böyle hissedip tutturan var mı kızlar
Kleopatraa fatmanurucak Bende rüyamda görmüştüm kucağıma erkek bebek veriyorlardı,gerçekten de cinsiyetimiz erkek☺️
minimomy_ fatmanurucak ben kız hissediyordum ama bir kızım olduğu için erkek olsun istiyordum Rabbime şükürler olsun iki meyvesinden de tatmak nasip oldu erkekmiş 😊
Minikeller38 fatmanurucak ilk oğlumda hep oğlum olacak benim derdim içim hep erkek atardı Rabbim nasip etti oğlum oldu 2. De öğrendiğim zamanda kalbime erkek doğdu eşimde erkek hissediyorum demişti onuda oğluş bekliyoruz . Rabbim sağlıklı hayırlı evlat etsin inşallah sağlıkla zamanında doğsun inşallah 🙏
Der_yaa fatmanurucak bn hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri kız hissediyordum ve bi kızım olacak Rabbim nasip ederse inşallah
fatmanurucak Kleopatraa ben hissiyat olarak hep erkek hissettim. Kese şekli nub makas bıçak tuz ne varsa hepsi erkek çıktı😁. Rüyalarımda da ters olarak kız görüyorum haftaya öğreneceğiz bakalım 😄
Cerokk fatmanurucak ben hamile olduğumu öğrendiğimde kız hissettim. Doktor erkek dedi. Çıktım yanından içimden kendi kendime çok biliyorsunuz siz kızım olacak dedim. 14. Haftada öğrendim ki kızmış
usenmedimyaptimbirvelet forumgurmesi yaaaa kızzz mııı 😍😍 onu soracaktım bende öğrendin mi diyee, kaç haftalık oldu
Ozgemlym fatmanurucak evetttt herkes erkek derken ben inatla kız dedim öyle hissettim ve doğru🥰 ilk kızımda da hissettim
[silindi] Hayır hissedemedim erkek hissediyordum ama rüyamda bizim arabanın içinde kız bebek oturuyordu pusette sonra fetal dna ile kız olduğunu öğrendik 29+6 haftalık olduk bile 🎀🩷 Yani ben hissetmedim ama rüyama girdi 😅🙏🏻
fatmanurucak [silindi] bende ilk andan beri çok emin bir şekilde erkek hissediyorum ama rüyamda kız bebek gördüm😁 ama hala erkek diyorum haftaya öğreneceğiz bakalım
NoName_ fatmanurucak bizim biraz erkek çocuğu konusunda endişelerimiz vardı ondan sebep hep erkek olacak hissi vardı öyle de oldu 😂
twokidsmom fatmanurucak kesinlikle hissediyor insan bence. Ben cok kızım olsun istiyordum fakat erkek olacağından o kadar emindim ki gercekten de öyle oldu. Simdi 2.ye hamileyim onu da erkek hissediyordum. Yuzde 90 erkek dedi doktorumuz. Haftaya kesinlesicek inşallah.
Asklim twokidsmom 13 haftalık hamileyim devlet hastanesinde %70 kız dedi ama ben erkek hissediyorum kızımda da kız hissediyordum
aselbalim fatmanurucak kızımda her seferinde kızım diyesim geliyodu elim sürekli karnıma gittiginde kızım diyodum kız oldu ama bu ikinci gebeliğim bunda hiç birşey hissedemiyorum
fatmanurucak aselbalim bende hep oğlum diye seviyorum ilk andan beri çok merak ediyorum bakalım ne olacak. Tüm cinsiyet hurafeleri de erkek gösteriyor 😄