Alya05 2023f Aslında diğer hastaneler göre ucuz geldi bana. Yaşamda ücret Nekadar Bende şimdi Türkan hocaya gidiyorum sezaryen sonrası normal doğum yapmazsa emire Oğuz’a gideceğim
2023f Alya05 yaşamada emniyet personeline muayene ücreti 1300 tl canım ben Zehra hocaya gidiyorum. Doğum 21 bin tl indirimli
mucizebebegimmm NaimeYilmaz Gaziantep Liv hospital doktorum Ali ovayolu 3.000₺ civarı olması lazım. (Doğum paketi aldık net bilmiyorum temmuz zammından önce aldık)
ireminc07 Gizcebu Ünal bey artık doğum takibi almıyor gibi şeyler demişlerdi alıyor demek ki. çok övülüyor kendisi. Memnun musunuz?
Gizcebu ireminc07 bunun mümkün olduğunu sanmıyorum yeni doğum yapan arkadaşımı da al bende 2.bebeğim için tekrar gidiyorum memnunum tabi ki yoksa 1. Doğumdan sonra değiştirirdim ama güvenim sonsuz gibi bir şey Ünal hocaya karşı
ireminc07 Annelikyolundabiri doğum fiyatı ne kadar biliyor musunuz? Memorial a sınıfı hastane ama medstar bile aynı ücreti istiyor muayene için 😅
Annelikyolundabiri ireminc07 temmuzdan önce fiyat almıştım ikiz sezaryen doğum ve doğum paketi içinde çok güzel şeyler var( bebeğin ilk muayenesi, aşısı, giysisi, battaniyesi, doğum fotosu gibi) 47 bin TL dediler. Temmuz zammıylq kaç oldu sormadım 🙂↕️
Fatmamut hiranurunannesiyim Zozan hocaya gidiyoruz 1200 TL Melike hocaya hiç gitmedim şaşırdım ücreti duyunca peki Melike hocadan memnun kaldınız mı
hiranurunannesiyim Fatmamut evet çok memnun kaldım Zozan hocaya bnde gitmek istedim ama kısmet olmadı doğum ücreti çok ne kadar peki hiç sordunu mu en son ben sorduğumda norml 20 sezeryan 25 falandı
ireminc07 Annelikyolundabiri ben 2-3 ay önce medicalparktan 70 bin civarı fiyat aldım 😅 memorial daha iyi bir hastane olduğu halde nasıl daha uygun fiyatlı olabilir 😑 doktorunuzdan memnun musunuz
Annelikyolundabiri ireminc07 uu medicalpark uçmuş 😁 bu doğum paketini de çok beğendim ben kapsamlarını. Odaya lohusa şerbetine, hoş geldin bebek yazısına kadar veriyorlar fiyata dahil. Doktorumun ilgi alakasından çok memnunum. Sadece biraz şom ağızlı 😆 korkutmayı seviyor. Mesela yediğime içtiğime kiloma çok takılıyor 🤭😜
Fatmamut hiranurunannesiyim ben mecbur sezeryan olacam şuan güncel fiyat 22 bin bugün de Melike hocanın muayene ücretini sordum 1500 askeri personel indirimi ile 1200 dediler siz 2300 yazınca merak ettim açıkçası 😅
busenaz68 Sevooo1 merhaba evet memnunum ilk dogumumu da kendisinde yapmıştım şimdi yine kendisine gidiyorum orda yapacağım
ireminc07 Annelikyolundabiri bugün aradım bizde doğum paketi yok gibisinden konuştu bi doktora karar verip ona göre yani uzmanlığına göre doğum fiyatı falan veriyoruz dedi😑 galiba MedicalPark Ünal beye gideceğim doğum paketi alıp, 67 bin diyorlar.
hiranurunannesiyim Fatmamut ciddi misiniz siz şuan böyle seyleyince ben daha çok şaşırdım çünkü Ocak ayinda gittiğimde en son 1950 TL vermiştim muaneye ve snrasinda oraya yönlendirdiğim arkadaşım gittiğinde 2300 vermişti muaneye