Lllllyhhh NaimeYilmaz Medipol mega hastanesi muayene ücreti doktora göre değişiyor doğumu da her doktorun kaşesi farklı son zamlara göre . Feride Mimaroğlu Muayenesi 3 bin tl önce ki hastası olduğum için ilk kızımı da onda doğurdum 2300 tl verdim ama bir daha ki muayenede 3 bin öderim muhtemelen Normal doğum -45 bin özel oda da isterseniz +18 bin Sezaryen -65 bin tl olmuş zorunlu sezaryen ücreti diye bir şey yok ilk kızımın zamanında vardı şu an hastane de öyle uygulama yok sanırım
baharalper Lllllyhhh ben de megaya gidiyorum, fiyatlara bakınca çok şaşırdım, mega bana pahalı gelirdi ama hastanenin kalitesine karşı ne kadar iyi ödüyormuşuz gerçekten, küçük hastanelerde bile doğumlar ne kadar pahalıymış
Alya05 2023f iyi günler eşim emniyet personeli % 20 yada 25 bi indirim uygulaması oluyor bizde indirimle beraber 1500 tl ödüyorum
2023f Alya05 benim eşimde emniyet personeli o yüzden sordum indirimi😊doğum ücreti ne kadar konuştunuz mu hiç hastaneyle
Eylul41 Flowerelif240824 ben zafer bütüne gittim 2 bin ₺ idi ama Mart’ta bu fiyattı doğum yaptım. Şimdi 2.500₺ olmuştur. Sezeryan ise 85 bin₺ di şimdi 100 bin₺ vardır
Eylul41 2023f çalıştığı kuruma bağlı. Eşim Emniyet personeli olduğu için çoğu kurumsal hatsanede indirim yapılıyor. Sizde gidince danışmaya sorun
Eylul41 Kütahya da 2 özel hastane var birinde muayene 850₺ birinde 1200₺ sezeryan ise birinde 30 bin diğerinde 40 bin burası büyük şehirlere göre dahaa uygun
ireminc07 Annelikyolundabiri doğum fiyatı ne kadar biliyor musunuz? Memorial a sınıfı hastane ama medstar bile aynı ücreti istiyor muayene için 😅
Alya05 2023f evet bir ay önce sordum sezaryen 28 bin normal doğumda 28 bin 5 binde bi gecelik oda için
Talentedmom NaimeYilmaz İl:Isparta Hastane Adı:MediKaya Doktor:Ümmühan Dursun Toros Muayene Ücreti:900
2023f Alya05 anladım çok teşekkür ederim. Biraz pahalıymış ya ben dünya hastanesine gittim ilk memnun kalmadım, şimdi yaşamla devam ediyorum. Türkan hocayı çok övdü çevrem ondan sorayım dedim
tonymontana NaimeYilmaz en son mart ayinda gittim mmt amerimak hastanesi Banu Gülen Tek 1500-2000 ikisinden biriydi
Alya05 2023f Aslında diğer hastaneler göre ucuz geldi bana. Yaşamda ücret Nekadar Bende şimdi Türkan hocaya gidiyorum sezaryen sonrası normal doğum yapmazsa emire Oğuz’a gideceğim