prensesmoana Ankara Özel Klinik/ Doktor Güzin Yakın Başçı 4.000 TL Temmuz ayından sonra fiyatların değişeceğini söylemişti. Artmış olabilir. Normalde Bilkent Şehir Hastanesi’nde takipliyim. Eşim de bebeği görsün diye özele gidiyoruz arada.
Busraaa1014 Sngl25 İlk doğumumu son anda doktorumun hastalanmasıyla orada yaptım. Doktordan memnunum gerçekten gül hanım iyidir fakat hastane ve ilgi için aynı şeyi söyleyemem hijyen odalar hizmet iyi değildi
Sngl25 Busraaa1014 Tek kişilik temiz odalar ve hastaya özel ilgi hizmet için özel hastane düşünüyoruz. Onlarda kötüyse ne anladım ki. Bütçemi zorlayacak ama Medipol Esenler düşündüm tekrar siz böyle deyince.
Elif_99 yaseminerten hastane çok güzel ilgili bana göre doktorum zaten mükemmel çok ilgili hiç bir şeyi aksatmadan özenle ilgileniyor
Nuurky UraSsmom doktordan doktora değişir dr aytakin hnm için normal 41 zorunlu sezaryen 47 isteğe bağlı sezeryan 56 olmuş 3 gün önce sorduğumda
esrabcl NaimeYilmaz istanbul avrupa yakasında ki özel hasteneler içinde yazar mısınız acaba avcılar esenyurt beylikdüzü civarı
Busraaa1014 Sngl25 Ben şuan bahçelievler medipole gidiyorum doğum yapan arkadaşlarım memnun doktordan memnunum umarım saglıkla kavuşuruz yavrularımıza. Evet dediğimiz gibi özel para veriyoruz o kadar bari biraz daha karşolığı olsun
Sngl25 Busraaa1014 Kaç haftlıksınız şuan. Hangi doktora takiplisiniz? Bana da orayı önerdiler. Detaylı ultrason için gidebilirim oraya. Amin inşallah sağlıkla kavuşuruz
Busraaa1014 Sngl25 28 haftalık oldum. Doktorum muhabbet haliloğlu gayet memnunum sakin pozitif bir doktor. Detaylıyıda orada yaptırdım serdar kaya doktor çok memnun kaldım herşeyi görene kadar uğrastı baya bikaç kere girdim çıktım tavsiye ederim😊