ErsBegAs panikprenses mcnjdnd muhtemel çünkü regl sancım var sabahtan beri sıcak duşta squat yaptım da acıcık
esraserdar34 Karabiber kaçıncı haftada yapmaya başlamak gerek baciko 38 oldu mu başlayın yukarda bayan denemiş bugün öğlen doğum yapmış 😍
mavikalpvemavikalp Ben yapmıştım hiç bi işe yaramadı 🤣 gerçekten hiç bişey işe yaramadı ananas maydanoz bu egzersizler hergün 2-3 saat yürüyüş 6 kat merdiven in çık ilişkiye gir sıcak suya otur hiç biri bi boka yaramadı 42de doğurdum ne zaman isterse ozaman geliyo
GH-35 Bende bugün yaptım 38+6 ım bu arada belime sancı gibi baskı gibi bir şey giriyor hareketi yaparken 🙄
esraserdar34 GH-35 Bende bugün yaptım 38+6 ım bu arada belime sancı gibi baskı gibi bir şey giriyor hareketi yaparken 🙄 Hadi bakalım uyumadan önce bi kere daha dene sonra ılık bi duş yat
Rmysa3535 esraserdar34 valla gece ben kendimi doğuruyorum zannettim ha🤣🤣 hareketleri yaptım saat 5 e kadar gece elimide aldım biraz deniz olan yere gittim yürüş yaptım yoksa aynı yer sıktı beni ağrı ve baskı oldu hareketten sonra şiddetlensin diye bekledim 😢😢 ağrılarım baskı yaptıkça bebeği aşşağa yittim inşallah artık bu gün tekrar yapcam gelir belki😢🥰🥰
Kezban_422 Sumeyyetopal25 şey 9 ay kustum dediniz ya benimde aşırı kusmam var daha 15 haftadayım ama herşeye midem bulanıyor bebeğiniz nasıl beslendi acaba serum fln mı yediniz hergün kusmak bebeği de etkiliyormu acaba kilo alımı nasıldı mesala ben şuan ne yesem kusuyorum ve hiçbşy canım istemiyor bebeğiniz kilo aldımı sağlıklı şekilde merak ettim de acaba beslnemiyor mu dıe korkuyorum bebeğim kilo almayacak dıe🥺🥺🥺🥺🥺🥺lütfenn cevaplayın 🥺🥺🥺🥺
Sumeyyetopal25 Kezban_422 hiç unutamıyorum o zamanları zorlayıp yiyordum sonrasını kusuyordum alıcağını alıyor diyorlardı kızım 2800 dogdu ağlaya ağlaya yiyordum ama afedersin yedikten sonra burnumdan bile kusuyordum kussan bile yemeğe zorla kendini en azından alıcağını alsın beni bi nebze bulantı ilacı tutuyordu prilam 2 tane atıyordum ama aynı anda şimdi oğluma hamileyim 40 bin kere maşallah bi kaç kez harici kusmadım yemem de güzel kozlarda öyle oluyor heralde doktor kilo alımı iyi diyorsa kalbini ferah tut kussan bile alıcağını alıyor 🥹😘
Ebrunr nurunuzgeldi yeterliliğe neye göre karar veriyorsunuz tam olarak. Bebek gelişimini tamamladığı zaman zaten doğum başlıyor. Biyolojik dengeyi bozmak ne derece doğru çok bilemiyorum.
nurunuzgeldi Ebrunr haftasına göre kilossuna göre karar veriliyor bilimsel olarak böyle gelişimi tamamlanıyor
panikprenses ErsBegAs dustayken ben de korkuyorum suyum gelirse anlamam diye o yuzden ilik suyla yikaniyorum
Kezban_422 Sumeyyetopal25 15 haftalığım şuan kilosu daha çıkmadı ultrason 100 gram altını göstermiyor muş haftaya gidicem inşallah bklm kusmalarım azaldı gibi ama bir de tansiyon çıktı duşuyor surekli tansiyonum kafam dönüyor sağlıkla doğuralım inşallah ya 🥺🥺 görmedim mesajımızı kusura bakmayın geç cevap oldu biraz ama saolun anlatığınız için🥰🥰🥺
panikprenses ErsBegAs ya mental olarak o kadar coktum ki bi an once gelsin istiyorum bazen suclu hissediyorum boyle dusunup konustugum icin ama napim yoruldum rmfmfmv