1Ali Geçen sene ekim ayında doğum yaptım bu egzersiz sayesinde, ondan sonra bende burada bir çok kişiye önerdim ve neredeyse hepsi çok faydasını gördü gerçekten inanılmaz bir egzersiz
esraserdar34 1Ali evet aynen bende çevremde kime önerdiysem açılması olup normal doğuma gitti Zaten yorumları okuduğunda görürsün herkes ama herkes etkisini görmüş mucize bişey
panikprenses ErsBegAs ya mental olarak o kadar coktum ki bi an once gelsin istiyorum bazen suclu hissediyorum boyle dusunup konustugum icin ama napim yoruldum rmfmfmv
ErsBegAs panikprenses işte ben de o mooddayım hele bir de ben 7-24 aktif çalışan bir insan olarak böyle oturmaya alışkın değilim asla keşke işim olsa da gitsem…
1Ali esraserdar34 tek tavsiyem yapmak isteyen 38.haftadan sonra yapsın, ya yürüyüşle yada merdiven inip çıkmayla desteklesin
panikprenses ErsBegAs calisan kadin icin hamilelikte bebekte cok zor cunku buyuk sorumluluk aliyoruz ben gebeligi ogrenir ogrenmez istifa ettim bi sey olur korkusuyla 😕 ay neyse dogurursan post ac merak ederim dsdmfkg
esraserdar34 ErsBegAs bak doğurm Hayatım kendini şartlandır yapıcam diye . Ama ben sende çok umutsuzluk görüyorum. Biraz kendini yapıcam diye motive et . Ben bile normal doğum yaptıysam herkes yapar düşün küçücük sinekten bile korkan ben
esraserdar34 1Ali tek tavsiyem yapmak isteyen 38.haftadan sonra yapsın, ya yürüyüşle yada merdiven inip çıkmayla desteklesin Kesinlikle başka bişey yaparak desteklenmeli ben o egzersizleri yaptım 5 kat merdiven indim çıktım 10 defa akşam da annemlerle parka gidip yürüyüş yaptık annem hızlı hızlı yürütüyordu beni koşturur gibi öyle daha çabuk kanala düşer diyormuş eskiler
Rmysa3535 esraserdar34 valla gece ben kendimi doğuruyorum zannettim ha🤣🤣 hareketleri yaptım saat 5 e kadar gece elimide aldım biraz deniz olan yere gittim yürüş yaptım yoksa aynı yer sıktı beni ağrı ve baskı oldu hareketten sonra şiddetlensin diye bekledim 😢😢 ağrılarım baskı yaptıkça bebeği aşşağa yittim inşallah artık bu gün tekrar yapcam gelir belki😢🥰🥰
esraserdar34 Rmysa3535 benimde öyle oldu 2-3 günde gelir . Allah nasip ederse tabi tek seferde olmaz ben yanılmıyorsam evde iki gün yaptım üçüncü gün hastanedeydim 4 cm ile sonra hastane odasında bi kere daha yaptım pilates falan yarım saat geçti doğum yaptım
ErsBegAs esraserdar34 Kız ben manifestliyorum 23 Temmuz doğurucam diye ben mi umutsuzum aşk olsuun 🤣🥹
esraserdar34 ErsBegAs ben olsam ya bugün doğururum yada 27 sinde doğururum uyumlu tarih severim 😃 ben ağustos 28 de doğum yapmak istiyordum ama Allah bana daha güzel bi tarihte doğum yapmayı nasip etti 30 Ağustos zafer bayramında 💕
ErsBegAs esraserdar34 Aiiy engelli bir teyzem var bebeği ilk o hissetmişti 🥹 geçen 27 temmuz dedi bana sen de öyle dedin he