esraserdar34 Sumeyyetopal25 bende ilk gebeliğimde yapmıştım 9 ay kustugum için artık doğurmak istiyordum ve yalancı sancılarım ağrılarım oluyordu bu egzersizi yaptım herkez üstüme gülüyordu yaparken ama gercekden etki etti ve ben 3 günün sonunda hastanede buldum kendimiiii Aynen bende . Sonra çevremdeki hamilerlerde uyguladı ve hep işe yaradı
esraserdar34 Tivitininannesi Çok teşekkürler 20. haftadayım ama normal ilerlerse inşallah normal doğurmayı çok istiyorum inşallah işe yarar bende de kaçıncı haftada başlamak lazım en erken 38 filan mı ? Aynen en iyi zaman 38
esraserdar34 nurunuzgeldi sıcaklara dayanmak çok zor çünkü Geçen sene bu zamanlar bende hamileydim aman Allahım böyle bişey yok. O hissettiğim sıcağı harareti asla unutamam Allah hepinize kolaylık versin
nurunuzgeldi esraserdar34 amin teşekkür ederim bugüne kadar hamilelik çok rahattı ama sıcaklar mahvetti
esraserdar34 sananegerekvar evet ama güzel de desteklenmesi lazım . Mesela bu egzersizleri yaptıktan sonra yatarsan olmaz . Egzersz+merdiven in çık+duş işe yarar böyle
sananegerekvar esraserdar34 Traktöre bile bindim Çapa bile yaptım Ama işe yaramadı Ciftciyiz biz kendim için söylüyorum yatmam çok zor (risk dışında ) iki doğum yaptım ama Bu egzersizin hiçbir yararı olmadı ve erkek doğum riskim olmasına rağmen 😂
Kpd esraserdar34 ördek yürüyüşü ve merdiven in çık yaptım. 38 den beri ara ara yapıyorum her gün diil
Nur482482 Daha 12. Haftamdayım ama ss alındı ilk gebeliğim vajinal doğum çok istiyorum teşekkür ederim öneriniz içinnnn 🫣🌸
esraserdar34 Nur482482 Daha 12. Haftamdayım ama ss alındı ilk gebeliğim vajinal doğum çok istiyorum teşekkür ederim öneriniz içinnnn 🫣🌸 Umarım istediğiniz gibi kolay bi vajinal doğum yaşarsnız 🤗
irem27 1 haftadan fazladır her akşam yapıyorum merdiven çıkıyorum 300 tane 10.000 adım atıyorum hurma ananas her şey var ama bir türlü gelmedi o gelmek istemiyorsa gelmiyor 🥲
Zeynep85 irem27 bir de bebeğinle konuşmayı dene artık hazır olduğunu gelmesini söyle ben öyle yaptım ☺️