Aslanmomm Melos006a gelmeyince de böyle insan huzursuz oluyor 😕 doğru zamanda kolaylıkla gelsinler inşallah 🙏🏻
minkmom_25 Aslanmomm maalesef çok sancım oldu ama açılmam olmadı zaten çatımda dardı çok yırtılma olabilir diye suni sancıda istemedim sezaryene karar verdik ☺️
Aslanmomm ipekuysalylmz ilk doğumumda nişan geldi diyince doktorum hemen çağırmıştı keske gitmeseydim çok bekledim hastanede açılma olmasını ôğlen yatışım olmustu gece doğurdum :( siz aynı hatayı yapmayın
ipekuysalylmz Aslanmomm evet bende evde çekeyim sancılarımı diyorum. Ama açılmam var mı onuda merak ediyorum. Yinede gitmeyeyim o zaman sancılar sıklaşmadan👍
incib97 Valla dedklerinizin hepsini yapıyorum bebek doğum kanalında ama gelmek istemiyor hanım kız hala 😄
Aslanmomm minkmom_25 benim de çok sancım vardı açılmam olmuyordu en son raddede epidural yaptılar açılma oldu 1 saat icinde
Aslanmomm ipekuysalylmz bence de sancılar sıklaşmadan gitmeyin arkadaşım 2 cm açıklıkla 2 hafta bekledi yani öncede açılma olabiliyor
minkmom_25 Aslanmomm ben normal doğum yapamam artık dedim valla panikledim bilmiyorum geçti gitti oğlum yanımda ☺️
Sibela49 Alparslaninanneesii ya bnde 37hatadayim pazartesi gel dedi Sabah tansiyon nst falan çektir dedi alır mi almaz mi gün mu vercek daha anlamdım
Alparslaninanneesii Sibela49 genelde 36 haftada gün veriyorlar sezaryen olunca bana da 18 Temmuz gel anestezi ekibiyle görüş son bir nst çekilelim planlayalım dedi bakalım belli olacak size de pazartesi gün verebilir belki
Melosss_16 Aslanmomm bebek aşşada yalancı kasılmaların cok sık acılma hiç bilmiyorum baktıramadım 38+4
Aslanmomm minkmom_25 benim doğumum cok zor olmustu ama insan iste unutuyor 😂yine normal yapacağım inşallah