djnkntby Melos006a bende 40+0 da hala bekliyorum. Yapmadığım şey kalmadı. Sanki herkes gideceği yere yetişmiş de bir ben kalmışım gibi bir hissiyattayım 😂
Gulpapatyam_ Aslanmomm aynıyız bende bugün 38+1 oldum herşeyi deniyorum ama kızım gelmek istemiyor istemiyor 🤦🏻♀️
djnkntby 94yeliz vallahi yapmadığım şey kalmadı tüm tuşlara basıyorum 😂 geçen hafta doktorum en az bir haftan var demişti. Bugün kontrolde yine aynısını söylerse zaman nasıl geçecek onu düşünüyorum 😂
Zeynep85 Aslanmomm çok şükür doğdu canım Rabbim yardımcın olsun sağlıkla bir avazda kucağına almayı nasip etsin 🤲🏼
cauuv1 iremykk neden 36 da dogumunuz oldu? Bi sıkıntı mı vardı acaba özel degilse tabi? Bende suan 36+0ım şikayetlerim var bugün doktora gidicem bakalım ne dicek merak ettim o yüzden
94yeliz @djnkntby Sıcaklar çok zorluyor artık 🥲 hakkımızda hayırlısı olsun, kolay doğumlarımız olsun inşallah. Benim de yarın kontrolüm var suni sancı deneyebilirler 40a kadar bekleriz demişlerdi bakalım size ne diyecekler. 🌺
Ahsenmira Aslanmomm 37+5 bekliyorum bakalım inşallah hep manifestliyorum 38+5 de gel kızım diye 😅plates topuna başladım yürüyüş yapmaya çalışıyorum 🤰🏼
ipekuysalylmz Aslanmomm 39+2olduk. Dün nişan geldi, bugün adet ağrısı gibi sancılar var hafif. Arada nişan gelmeye devam ediyor kahverengi leke şeklinde. Ama bebiş daha kanalda değil. Bakalım beklemedeyiz 🥲
Aslanmomm ipekuysalylmz ilk doğumumda nişan geldi diyince doktorum hemen çağırmıştı keske gitmeseydim çok bekledim hastanede açılma olmasını ôğlen yatışım olmustu gece doğurdum :( siz aynı hatayı yapmayın
Sibela49 Alparslaninanneesii ya bnde 37hatadayim pazartesi gel dedi Sabah tansiyon nst falan çektir dedi alır mi almaz mi gün mu vercek daha anlamdım
2Princess1Mom Aslanmomm 6 gün önce 38+5′de kızımı doğurdum. 🤭 Darısı sizlere inşallah. Sağlıcakla kavuşun 🥰
incib97 37+6 da 2 cm açılmam vardı, 38+4 olduk ne bi sancı ne bi belirti hala 2 cm açılmayla geziyoruz önerisi olan arkadaşlar var mı