Aslanmomm minkmom_25 benim doğumum cok zor olmustu ama insan iste unutuyor 😂yine normal yapacağım inşallah
Ess_ebrar Aslanmomm 39+5 yarın yani bu sabah doğumu başlatacak doktorum (normal doğum) 🥹 🤲🏼 dua bekliyorum ve ediyorum herkesee
Ess_ebrar Aslanmomm Sağ olun teşekkür ederim 🌺 doğum oldu elhamdülillah, başlatmasının sebebi açılmam vardı 2cm riske de girmek istemedik
patili_kiz90 39+ 5 oldum hiç gelesi yok bu kızın 🥲 göbeğim bile düşmemiş. İçerde kıpır kıpır hani yeri daraldıkça hareket azalırdı , saat gece 2 öyle bir hareketli ki 😃Pazartesi kontrolüm var gelmezse suni diyor doktor.
Aslanmomm patili_kiz90 benim kız da aşırı hareketli ya hiç azalma falan yok maşallah 🥰 keyifleri yerinde içerde demekki 😀
Alparslaninanneesii Sibela49 genelde 36 haftada gün veriyorlar sezaryen olunca bana da 18 Temmuz gel anestezi ekibiyle görüş son bir nst çekilelim planlayalım dedi bakalım belli olacak size de pazartesi gün verebilir belki
___Ebruli___ Aslanmomm 38+2 10 temmuzda oğlumu kucağıma geldim bebeğim çok şükür çok iyi ama benim dikişler fena yeni yeni desteksiz kalkıp oturabiliyorum….2.sezaryen sor derlerdi inanmazdım
Aslanmomm ___Ebruli___ yaa gözünüz aydın sağlıkla büyüsün 🤍 doğumun kolayı yok malesef şifa diliyorum 🌺