ikincibahar_08 Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur unutma. Rabbim sabrının sonunu sana istediğinin daha fazlasını daha güzelini nasip ederek mufakatlandıracaktır. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin canım. İnşallah cok kısa zamanda güzel haberler alırsın 🌸💞
kbrkkk Hatice4136 seni o kadar iyi anlıyorum ki 4 senedir bekliyorum bende son çare tüp bebek olduk bugün transferin 7. Günü inşallah pozitif görürüz. Rabbim sana bana isteyen herkese kolaylıkla nasip etsinn kimsenin eli koynunda kalmasınn 🤲🏻🥰 inşallah güzel haberlerini görürüz burada tez zamanda
dilaadeniz21 Hatice4136 benimde 3 senedir yok 3 gebeliğim oldu ama maalesef kaybettim..çok zor bir süreç ama inanıyorum allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur da 🙏Dualarım seninle ❤️
lux38 Hatice4136 Allah’ım çocuğuna bakamayan işkence eden ailelere değil de böyle cani gönülden isteyen insanlara nasip et aminn🌺
qunes1 Hatice4136 Rabbim sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah en yakın zamanda hamile olduğunu öğrenirsin inşallah
Mucizemyoldaaa_ Hatice4136 Allahım hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eder inşallah en kısa zamanda 💐🤗
DidemY Hatice4136 Rabbim en güzeliyle kolayıyla nasip eder inşallah ❤️❤️ benim de polikistik overım vardı çok şükür 37+1 olduk❤️
DidemY Hatice4136 hayır hiçbir şey yapmadım beklentimi kesmiştim hiç beklemediğimiz zamanda da oldu ❤️
Damla22306 Hatice4136 hakkında hayırlısı olsun kuzum sağ Salim bebişin olsun geç olsun güç olmasın inşallah gönlünce olsun herşey 😍
DidemY Hatice4136 çok dua et Rabbim nasip edecektir inşallah bende edeyim sana sen içini ferah tut ❤️❤️