DidemY Hatice4136 çok dua et Rabbim nasip edecektir inşallah bende edeyim sana sen içini ferah tut ❤️❤️
blrvldn Hatice4136 bana da dua edin ben de 1 senedir deniyorum progestron hormonum düşük olmuyor😔😔Allahım hayırlısıyla en güzelini nasip etsin hepimize de🤲
Ceyhan1 Hatice4136 Rabbim en kolayından nasip etsin. Umudunuzu hiç kaybetmeyin bize de tedavisiz bebeğiniz olmaz denmişti gönlümü hep Allaha bıraktım ondan geldiğine inandım kabullendim şükürler olsun ki en kolayından nasip oldu size de öyle olur inşallah 🎀
Selma2412- Hatice4136 Rabbim sağlıkla kolaylıkla ruhen ve fiziken yormadan nasıp etsin canım güzel haberlerini bekliyoruz inşaAllah Rabbim kucağına da sağ salim almanı nasıp etsin 🌸
8181 Hatice4136 seni çok iyi anlıyorum bende 8 yıldır evliyim çok çabaladım ve çok yoruldum ilk tüp Bebegim olumsuz oldu ve bu sene tekrar tüp Bebek yaptırdım ve şuan 20 günlük hamileyim Allahi. inşallah seninde kucağını doldurur 🤲🤲🤲♥️
Zeliha_plt38 Hatice4136 bende 2 senelik evliyim canım daha önce 2 düşüğüm oldu şimdi sağlıklı gebelikle ilerliyorum yola çok şükür rabbim herkese nasip etsin hayırla sağlıkla Ne tedavisine başlicaksın acaba bende de pıhtılaşma var ondan dolayı iğne kullanıyorum öyle bişey mi diye sormak istedim
Hatice4136 Zeliha_plt38 hayır hiç düşük vs olmadı bende hamilelik olmadı Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin 🦋🦋
demirrleydi_ Hatice4136 Rabb’im en hayırlı zamanda hayırlı bir evlat versin inşAllah bekleyen herkese 🥰🤲
Bumah Hatice4136 Allahim en kisa zamanda sana hayirli bebek nasip etsin insallah 🙏 hatice gercek isminde sana dua edicem namazlarda
ebruay1 Hatice4136 bende 2 yıllık evliyim doktorlar bize de olmaz diyordu, eşim ameliyat olmuştu hatta ona rağmen olmaz dediler sonra bir baktım hamileyim ve şimdi 37 haftalık olduk, ümidini kesme inşallah doğru zamanda olur 🥹