Gizem_miros Suhammeh aynen Cnim bende 13 haftada gittim solemdi benjmki saten 16 haftada soluyo oglumdada ole yapti 😟🤗
Suhammeh Gizem_miros ben ilkini 14 haftalık ken öğrendim 11+5 iken kendi çektiğim videoda inceleme sonucu erkek olduğunu gördüm ama bunda tabi bilemem
Suhammeh Merveprms MaşaAllah ne güzel ben ikili TEst yaptırmadım aldırma gibi söz konusu değilse yaptırma bence dedi ama net görüntüsünü görürdüm diye keşke evet deseydim dedim 😊
Merveprms Suhammeh orda detaylı incelediği için cinsiyetide yakalıyorlar Canım iyi oluyor inşallah en kısa zamanda öğrenirsin sende sağlıkla gelsinler ♥️♥️
sh_gll11 Suhammeh Bana da herkes erkek tir dedi etrafimdakiler 18+2 olduk hala değişmedi doktor her seferinde kız diyor. Rabbim dağına göre kar verirmiş. Ben çok istiyordum rabbim nasip etti şükür 😊😊🤲🤲
Suhammeh @Zeynpatak#375301 MaşaAllah ne güzel erkenden öğrenmek kadar güEl bisey yok ki ben çok heyecanlı oluyorum böyle durumlarda bakalım nasıl dayanıcam 😊
Gizem_miros Suhammeh valla kuzum ilk bebegim erkek ilkinde bu kadar mersk etmemistim hayirlisi olsun tabiki ama ilk bebek olunca fark etmiyo 2.cide fark etmez ama erkek oglum var acaba kiz ki diye merak ediyorum dogrusu 😀😀
Sengulkrgz Suhammeh ben 12 haftada ihtimali soyledi 15 haftada ise kesin bir sey soyledi... tahmininde erkek demisti 15 hafta yuzde yuz erkek dedi😃
Merveprms Gizem_miros sağol canım darısı sana inşallah sağlıklı olsun önce hemen öğrenirsin inşallah🙈