Suhammeh Dr.um 12 haftalık olunca cinsiyetini öğrenirsin dedi şuan 11 haftalığız acaba cinsiyetinizi gördü öyle mi dedi
denizannee Suhammeh 12+4te söyleyemem dedi. 13+3te ikili testte farklı bir doktor baktı söylemedi. Şuan 14+2yim haftaya ctesi öğreneceğiz inşallah söylerse 🤷🏼♀️
DamLaaaa35 Suhammeh ben 12. Haftamda öğrendim %70 bir tahminde bulundu. 16 da net söyledi ama zaten değişmedi.
honey Suhammeh 12.haftamda kıza benziyor dedi ama henüz kıyafet falan alma, net olarak 1 ay sonra söylerim dedi:)
Merveprms 9. Haftamda 12. Haftada ikili tarama yaparken cinsiyetide söylücem dedi gerçekten 12+3te öğrendik oğlumuz olcak Allah on izniyle🙏🏻💙 erkekler daha çabuk gösteriyor genelde☺️
Suhammeh Merveprms MaşaAllah ne güzel ben ikili TEst yaptırmadım aldırma gibi söz konusu değilse yaptırma bence dedi ama net görüntüsünü görürdüm diye keşke evet deseydim dedim 😊
Merveprms Gizem_miros gördük zaten oran vermedi doktorum direkt erkek dedi sonrada her kontrolde göstermeye devam etti 🙈☺️
sh_gll11 Suhammeh Bana ilk 13 haftalıkken söylemişti doktorum 😊😊 Benimde kızım olacak allahın izniyle
Sabireeray Suhammeh ben 12 haftaya girecek iken öğrenmiştim ve devlet hastanesinde ben sormadan Dr kendisi söylemişti ,🙂
Zeynpatak Suhammeh 11. Haftadan beri belli cinsiyeti ve degismedi bazi bebisler erken gosterir canim hele ki erkekse daha cabuk belli oluyor 😊
Avsar Zeynpatak ayy benimde 11 de söyledi inanamadım yani erkek olacak dedi sonra muhtemelen dedi sonra bak buda pipisi dedi gelişirse pipi olacak dedi net bişey demeyince sevinemedim de
Kbradmrdg Suhammeh tam 12+3 de erkek dedi sonraki kontrollerimde de böyle devam etti değişmedi bebek uygun pozisyondaysa gösterir
Gizem_miros Suhammeh aynen Cnim bende 13 haftada gittim solemdi benjmki saten 16 haftada soluyo oglumdada ole yapti 😟🤗
Merveprms Gizem_miros sağol canım darısı sana inşallah sağlıklı olsun önce hemen öğrenirsin inşallah🙈
Elfnr Suhammeh benım 12 haftalıkken erkek dedı 16 haftalıkkende erkkek ve zaten organını sonra gorduk doktor eger soyluyırsa goruyordur