Sumeye Kızlar ben yeni girdim 12 haftama yarın kontörlü m var 10 gün önce gitmiştim daha 12 olmamıştım sizce cinsiyet belli olur mu yarın gidicem de hastaneye heycandan soramıyorum
Suhammeh Sumeye yazılara göre ihtimal var ve dr unuz söylerse elbette öğrenilir gibi yorumlara bakarak söylüyorum
sh_gll11 Suhammeh Bana da herkes erkek tir dedi etrafimdakiler 18+2 olduk hala değişmedi doktor her seferinde kız diyor. Rabbim dağına göre kar verirmiş. Ben çok istiyordum rabbim nasip etti şükür 😊😊🤲🤲
Gizem_miros Suhammeh valla kuzum ilk bebegim erkek ilkinde bu kadar mersk etmemistim hayirlisi olsun tabiki ama ilk bebek olunca fark etmiyo 2.cide fark etmez ama erkek oglum var acaba kiz ki diye merak ediyorum dogrusu 😀😀
Gizem_miros Suhammeh ogrenince banada haber ver kuzum acaaba kiz bebeklerin de cikintisi oluyormu yoksa tek erkekteki cikinti var video bakip anlardim ama bende baktigimi hic anlamiyorumki ya defa izliyorum cok karisik geliyor bana
Avsar Zeynpatak ayy benimde 11 de söyledi inanamadım yani erkek olacak dedi sonra muhtemelen dedi sonra bak buda pipisi dedi gelişirse pipi olacak dedi net bişey demeyince sevinemedim de