ppmerlina kiracı olduğum evde ki o zaman çocuğum da yoktu ben tuvaletini balkona koymuştum. Kapının koluna da ip tarzı bişi uydurmuştum sadece onun geçebileceği bi aralık bırakıyodum. İçerisi çok az etkileniyodu soğuktan. Geçen yıl ev aldık. İki balkonum var. Direk onun rahatı için kedi kapısı aldım trendyoldan. İki balkon kapısını da kestirdim taktım kedi kapısını. Mis gibi oldu. Kışın özellikle kapılar hep kapalı. O girip çıkıyor istediğinde ve direk öğrendi yani işlevini. Hiç zorlanmadık. Maması ve suyu evin içinde. 37 haftalık gebeyim şimdilik bu sistemle gideriz. Emeklemeye başladığında baktım sorun olcak mama ve suyu da ikinci balkona alırım oldu bitti. Yani bunları size tavsiye niteliğinde yazdım. Asla ortada çözülmeyecek bi sorun yok. Traş olayına gelince. Traş etmek tüy dökülmesini durdurmayacak. Eğer tüy dökümünü durdurmak için çok düzenli olarak taramayacaksanız, malt vs gibi ürünleri kullanmayacaksanız, hayvana yazık etmeyin anestezi aldırmayın. Uyanamayadabilir. Vebali büyük olur. Ben bunca yıldır hiç yaptıramadım ki tüyleri çok uzun bi cins benim kedim