Çok benlik bir başlık olmuş evde ve dışarıda baktığım bir kedim var “tütsü ” 3 aylıktan beridir bakıyorum 2.5 yaşında oğlumla ilk kez 2 haftalık bir ayrılık yaşayacaktık babannesine gitmişti o gün akşam kendiliğinden geldi tütsü bana melhem oldu❤️ oğlum şuan 10 yaşında 2 yıl önce Dr kontrolüne gittiğimde normal yolla tekrar hamile kalamacağımı yumurtlamam düşük olduğunu söylemişti Dr. 2024 19 Ağustos da İzmir yangınından bir köpek sahiplendim 4 aylık dı aldığımda o geldi dünyamız değişti eşim iş değiştirdi, ben şuan normal yolla 33 haftalık ikizlerime hamileyim ve doğumum Bademimi aldığım güne denk geliyor. Başta büyüklerimiz olmak üzere herkes kıyameti koparıyor bebekli evde köpek olmaz diye bende onu istemeyen gelmeyebilir evimize diyorum çok farklı bir bağımız oldu ailecek onunla çok hareketli agresif bir köpekti yaklaşık 2 aydır inanılmaz akıllandı duruldu, erken doğum riskinden 3 gün hastanede yattım 3 gün mama yedirememiş eşim beni beklemiş oğluşum ❤️ ki o kadar açtır ki dünyaları yese doymaz 🙈 karnımı kimseye sevdirmiyor arkadaşlarım bebeklerin hareketini hissetmek istiyor gelip aramıza oturuyor patisiyle ittiriyor. Dünya Bir yana o bir yana Ağustos itibariyle 5 çocuklu bir aile olucaz artık 😃😂3 çocuk bir kedi bir köpek ile