Fidannn1 Defnevekardesi genoks firmasına yaptırdım 5 iş günü dediler cuma vermiştim çarşamba sonucum çıktı
sinem2537 Fidannn1 belirtiler ne ben çok merak ediyorum ya cinsiyetini tabi sagliklo olsunda cinsiyet merak ediyorum yaniiiiii🙈🙈
Gul_c_koyak İkinci bebeğim ve inşallah bu hafta bitince öğrenirim cokk merak ediyorum 😊😊 kontrolüm var
UmayAna_ Fidannn1 fetal DNA sonucu bekliyorum heycanla dün ki kontrolumde sanki erkek gördük ,sonuç ile kesinlesmesini bekliyorum 😌
UmayAna_ sinem2537 hiç birşeyden igrenmedim yemek konusunda 😌 baya iştahım açıldı hatta et yemekleri ,tatlılar ayırt etmeksizin. Kızıma kıyasla sadece daha agir, agriliyim.
sinem2537 UmayAna_ evet ya bende kızımda salça soğan igrendim.bunda igrenmem yok ama ilk.kasik.agrim.cok.oldu sonra halsizlik.sabah kusması çok oldu.kizimda kusmam.yoktu
Nurkl Fidannn1 2 gün sonra 11+4 olacağım pazartesi doktor kontrolüm var sizce cinsiyeti tahmin edebilir mi ? Gelişimi bir hafta önde idi.
minimomy_ Fidannn1 bizim daha çok erken hafta olmasına rağmen doktorum fetal yaptıracağımı duyunca hemen tahminde bulundu 10+4 tüm dün ve gösterdi de baya neyseki birkaç güne net öğreneceğim 🤣