Sultansultis 13+3teyim fetal dna sonucunu bekliyorum, ultrasonda erkek gibi dedi doktor 🥰 zaman hiç geçmiyor haftalar çok yavaş ilerliyor gibi geliyor
gebesss Fidannn1 benimki belli değil daha bugün kontrolden çıktım 12+3 le ocak annesiyim bebeişde ocaklı olacak inşallah 🥰
Ilgaz01 gebesss bende 11 haftaligim kemik yapısı erkek gibi dedi radyoloji uzmani haftaya kadin dogum bakacak
Nurkl Ilgaz01 kıza benziyor dedi , erkek deseydi kesin inanırdım ama kız diyince değişir mi diye düşündüm, hayırlısı olsun 😂💕
Nurhalitefe Ilgaz01 kız Allah seni o foto yeni değil kızıma hamileyken cekmistim bilemedin kız karnı o 😂😂
Pofidik123_ Fidannn1 11+5 çarşamba günü TSM 12 haftalık oluyorum o gün gidicem randevu aldım bakalım görebilicek mi cinsiyeti çok merak ediyorum 🥰
Nurhalitefe Ilgaz01 orda 7 aylık falandi sen birde 9 aylıkken görseydin beni kocaman ikiz gibiydi😂ama çok zor hiç tavsiye etmem
Zeliha_plt38 Fidannn1 11+6yım bende 2 gün var aramızda perşembe kontrolüm var bakalım bizden öğrencez cinsiyeti inşallah 🩵🩷