Busrademiir Betttt Istanbul'da ve bir kaç yer de deprem oldu bayağı şiddetli şekilde Happy mom uygulaması da bebekten gelen bildirim de ' Asıl ben gelince deprem olacak ' tarzında bildiri yollamış..
Busrademiir Betttt Bayağı saçma olmuş, o kadar insan sokağa döküldü. Ben bile korktum yani başım dönüyor sandım yani ama değilmiş insanın aklına neler geliyor
Deletedmom232 Depresif_polyanna istanbıldada hissetmiş annemler biz onlardan biraz uzaktayoz hissetmedik
Deletedmom232 Önce Hatay sonra Çanakkale depremi bu mesaj mizah amaçlı yollandı ama çuvallandı bence çok yersiz bu tarz şeylerde mizah olmaz.
Gamzeciks Deletedmom232 aynen öyle. Depremi en derinden yaşamış bir nesil olarak. Depremle ilgili yapılan hiç bir şaka komik gelmiyor ne yazıkki bana
Aslican07 Yazacak sacma bisi bulamayınca bu kötü olayı malzeme yapmışlar yazık..zaten bebeğimizin ağzından gibi yazılan msjlar açıkçası bana hiç samimi gelmiyor hatta itici bile geliyor 😏
Depresif_polyanna Deletedmom232 ben ilk anlamadim tansiyonum düştü sandım ama sonradan anladım geçen gün de oldu izmir tarafında. Depremin bebekle bagdastirilmasi hoş olmadi
Deletedmom232 Gamzeciks banada kesinlikle gölcük depreminde teyzem ve ailesi gölcükteydi 18 saat enkaz altonda kaldılar deprem dendiğinde direk onları hatırlıyorum herkesin bir yerlerde acısı var yani
Gamzeciks Deletedmom232 bunu sana hatırlatmalarına ne hakları var şimdi durup dururken. Ayıp ettiler gerçekten @adm
YagmurDaskn Deletedmom232 Canım ona bakarsan ben direk yaşadım. Ama bence art niyetle yapılmış bir şey değil