Gamzeciks Böyle saçma bir yazıyı nasıl yazabildiniz? Ölen insanlarda olabilirdi. İnsanlar nasıl korktu. Çık yersiz bir bildirim oldu gerçekten. Eminim bir çok kişi benimle aynı şeyi düşünüyordur. @adm
Denisss Gamzeciks katiliyorum bircok mesaj beni rahatsiz etmeip aksine hosuma gidiyosan bu cok anlamsiz oldu 😑
Deletedmom667 Gamzeciks ekran goruntusu aldım post açıp yuklemek ıcın sen benden once acmıssın 👍🏻 aynı düşüncedeyim senınle
esractn Gamzeciks bence bu bildirimdeki amaç içimizde hareket ediyolar ya ona ithafen. Bugunki depremden kaynaklı değil. Otomatik olarak gönderiyi çünkü bu iyi ama bildirimleri. Siz yanlış anlamışsınız sanirsam
Busrademiir Gamzeciks Aynen bende şimdi gördüm böyle saçmalık resmen ödümüz koptu ya Istanbul'da bile sallandı kaç yer sallandi ne saçmalık ya o bildirim
Gamzeciks Normalde gelen bildirimler hoşuam gidiyor. Uygulamayı severek kullanıyorum ama bu bildirim çok yersiz ve saçma geldi
Gamzeciks Deletedmom667 hangi kafayla yaptılar acaba sinirlendim ya akşam akşam. Eşime gösterdim o da aynı tepkiyi verdi.
Elifffcik67 Katılıorum deprem gibi hassas konularla böle dalgalara gelmez.. hepimizin acısı var depremle ilgili.. @adm
Gamzeciks esractn bugunkü depremin üstüne gelmesi enteresan değil mi sence de? Millet sokaklara döküldü
Depresif_polyanna Gamzeciks bebegin ağzından çıkmış gibi yazılan yazıları hiç sevmedim zaten.bu deprem konusu da iyice tüy dikti
Betus06 Depresif_polyanna kesinlikle uygulamadan gelen diğer tüm bildirimler beni çok rahatsız ediyor , yanlış değilmişim buna çok sevindim
Gamzeciks esractn niye otomatik olsun canım. Uygulamayı yapanda. Senin benim gibi insan. İstediklerini yazabiliyorlar
Gamzeciks Betttt bildirim geldi biraz önce. Bebek ağzından yazılan bildirimler gibi. Asıl deprem ben geldiğimde olacak diye. Ben yersiz ve saçma buldum. Bunu dile getirdim
Busrademiir Betttt Istanbul'da ve bir kaç yer de deprem oldu bayağı şiddetli şekilde Happy mom uygulaması da bebekten gelen bildirim de ' Asıl ben gelince deprem olacak ' tarzında bildiri yollamış..
YagmurDaskn Gamzeciks Bu bildirim hiç bir şey eskisi gibi olmayacak anlamında yazılmış Ben de biraz tuhaf buldum ama kötü anlamda yazdıklarını düşünmüyorum