Gamzeciks Deletedmom232 bunu sana hatırlatmalarına ne hakları var şimdi durup dururken. Ayıp ettiler gerçekten @adm
Aysnrplt Gamzeciks kalbim yerinden çıkacaktı deprem olduğu an. Ben kendimden geçtim bebeğimi düşündüm o an. O geldiğinde sadece dünyalar benim olur. Gerçekten çok yersiz olmuş mesaj depreme karşı milletçe aşırı hassasız
YagmurDaskn Deletedmom232 Canım ona bakarsan ben direk yaşadım. Ama bence art niyetle yapılmış bir şey değil
Deletedmom232 YagmurDaskn bende yaşadım gözümün önünde bina yıkıldı artniyetli yapıldığını kimse söylemiyor herkes yersiz diyor yani mizah yapmaya çalışıldı olmadı.
Gamzeciks Englishteacher telefonun ayarlarından uygulamayı bulup bildirimleri kapat dedim ben. Keşke baştan yapsaymışım
DuyguDuman Englishteacher iphone ise ayarlardan bildirimlerden uygulamayı seçip tüm bildirimleri kapatın :) ben daha 11 haftalığım 3.haftada kapadım
Betus06 Depresif_polyanna kesinlikle uygulamadan gelen diğer tüm bildirimler beni çok rahatsız ediyor , yanlış değilmişim buna çok sevindim
Deletedmom434 Gamzeciks bildirim gelmedi ama gelseydi deliye dönerdim 3,5 aylık kızım var kucağımda uyuyordu ve depremin tam merkezindeyim Çanakkale’de 5,5 olarak hissettim hala korkuyorum. Kendimden çok o an evladımı düşündüm