Minikbebis1 GirlandBoy_Mom benim önde olduğum arkadaşlarım vardı kız ama onlar doğurdu ben daha bekliyorum yaaa
Seelinimo Minikbebis1 evet merdiven in çık, aksak yürüyüş çok etkiliyor , ahududu çayı iç ve ilişki 🙏
As38- Minikbebis1 alıyor alıyor ama ileriki haftalarda bebekte büyüyünce pek etki etmiyor geçmiyor bel ağrısı yemek yaparken Allah canımı alıyor valla
Yagmuryeni 39+6 dayım her şeyi yaptım ama bana mısın demiyo kızım sağolsun. Yarın yatış verilecek bakalım suniyle deneriz olmadı sezeryan dedi
Minikbebis1 Yagmuryeni ay suni ile korkuyorum ben yarın gir sonra bize bildirsene nasıl diye olmaz mı ben çok korkuyorum ya inşallah seninkisi çok güzel geçer
As38- Minikbebis1 zor koca göbekle 😂 bacım bide senin bebek kanalda mı cuma benim randevu kanalda olduğu zaman neler olıyor vücudunda neler hissettiriyor
Seelinimo Minikbebis1 evet ahududu çayı çok işe yarıyormuş. Hatta bi tane hocaya doğumu başlatmak için diye bir sürü şey sıralamışlar ona da puan vermişti hoca.
Rmysa3535 Minikbebis1 benimde aynı ama hafiften belden ağrı hissediyorum acaba belirtilerimi bilemiyorum da😢
Minikbebis1 As38- benim bebek kanalda iki bacak arasını tam kapatamıyorum rahat yürüyemiyorum tuvalete otururken zorlanıyorum Kalkarken zorlanıyorum yataktan öylesine kanalda olunca her şeyini etkiliyor benimki 15 günden fazladır kanalda bir aydan fazladır da 1 santim açıklığım var yani bu halde doktor hala hareket halinde ol yürüyüşü bol bol yap dedi evime geldim bol bol hurma yiyorum bakalım
Zeynepow Kızlar Sıcak suya oturun 🥲 Yavaş yavaş squat yapın. Bir de bebeğinize ve vücudunuza güvenin 🥹 Hayırlı, sağlıklı, kolay doğumlar..