Minikbebis1 Kızlarrrrrrr,ne olur motive edin beni ne gelen var ne giden doktor dedi 14 güne kadar doğmazsa sezeryan ama ben normal istiyorum, hikâyeleri alalım yaaaa,bol bol yürü dedi bana
Mine2626 Minikbebis1 benimde 39+0 erkek çocuğu hiç bir belirtim yok açılmam yok her hafta gidiyoruz nstde de sancı çıkmıyor bol bol yürüyüş yapıyorum spor yapıyorum sadece bebek çok aşağıya inmiş kanaldaymış doğumu nasıl başlatabilirim bilmiyorum
2mombusra Minikbebis1 ya ben 41 doğum yaptım o kadar durmuyormus özele mi gidiyorsun onlar mi sezeyan dedi tabi benimki şimdi büyüdü bir buçuk yaşında ama çok post gördüm böyle
GirlandBoy_Mom Mine2626 merhaba canım doğum yaptınmı merak ettim biz oğlumla 39+6 da kavuştuk şükür 3 günlük olduk bile 🥰
Minikbebis1 2mombusra yok canım devlet hastanesi dedi seni 14 gün daha bekleyeceğiz oldu oldu olmadı sezeryan olacak yoksa daha fazlasını bekleyemeyiz dedi
As38- Minikbebis1 merdiven indim çıktım pilates yapıyorum sürekli ilişki ördek yürüyüşü normal yürüyüş hurma 😮💨 yani burda hanımlar ne öneriyorsa hepsini yaptım
irem27 Benimde erkek bebek 40.haftaya girdik bugün yapmadığım egzersiz kalmadı yemediğim şey kalmadı hurma ananas her şeyi yedim nst de sancılarım normal çıkıyor korunmasız ilişki perine masajı her şeyi yapıyorum ama nasip demekki o haftasını bekliyor benim doktorum 42 ye kadar bekleyelim dedi bende normal istiyorum sezaryen lafını bile etmedik hiç
Minikbebis1 irem27 ya kilolu oldukca nirnal doğum riskli ve zorlu oluyor Allah korusun kafa sıkışması yırtılma falan doktor her riski söylüyor kakasını yer vs falan
mavikalpvemavikalp Minikbebis1 hesabıma gir altlara in orda doğum hikayemi detaylı anlatmıştım bakabilirsin 😅
Minikbebis1 GirlandBoy_Mom benim önde olduğum arkadaşlarım vardı kız ama onlar doğurdu ben daha bekliyorum yaaa