Minikbebis1 39+5 2 santim ile yatış verdi doktorum, pazar sabah 10 da yatışım yapıldı suni sancı ile başlatıcaz dedi bebeğin kalp atışları düşünce hemen suni sancıyı çıkardılar biraz egzersiz yap kendi sancın gelir dedi saat 14:00 ye kadar bekledik ara sıea sancılar oldu geçti saat 14:25 de çatı muayenesinde alttan fitil verdi ve eliyle bastırarak iki santim daha açtı oldu 4 cm ama suyumu da patlattı ve aşırı sancı bastırdı 1 saatte öyle sancı çektim tekrar sancım durdu artık doktoru baktı olucak gibi değil yine suni denediler bu sefer tepki vermedi bebeğim ama hem suni hem nst yatakta uzanarak bana doğum sancısı çektirdiler 1 saate yakın yatırdılar yatakta yıktım biraz ortalığı ebeye bağırdım beni kaldır yoksa ben kalkcam çıkarcam hepsini atıcam eve gidiyorum dedim ağladım, en son doktor geldi dedim ben ayağı kalkıcam kaldırın beni diye pazarlık yaptım sadece beş dakika pilates topunda oturdum saat kavramım kalmadı artık o saatlerde ama akşam 8 i geçkindi ebe geldi muayene edicem seni diye dedim ki ben doğum haneye gitmem burda et belki bebek burda doğar dedi doğsun nolcak dedim güldü, en son dedıkı doğumhanede bakmam lazım anlamıyorum şuan diyip beni kandırdı doğum haneye gittik çatala çıktım acil doktor gelsin dedi eli ayağı dolandı kordonu kesecek makası acele ile hazırladı 3 ıkınmada bebeğim dünyaya geldi ve oğlan çocuğu nekadar zormuş gelmek bilmedi bi hasta daha vardı 6.ıncı doğumu o kadın da benle yattı benden 20 dakika önce doğumunu yaptı hatta doğumhanede önce o doğum yaptı hemen temizlediler hemen beni aldılar böylece 3.üncü doğumumu yaptım aslında doktorum ve ekibim çok ilgilendiler ama suni sancıda yatakta çektim öldürdüler beni diyebilirim o nst den nefret geldi, çok şükür sezeryana alırlar diye çok korktum ama olmadı.