Gofretinannesi Kvrck06 karapürçege karar verdik 3 yaşında oglum var 20 aylık hamileyim belki karşılaşıırz
Hilalarzu Gofretinannesi burda bi çocuk kütüühanesi var evet yakın çevrede etkinlikleri de oluyormuş ücretsiz onun dışında oyun parkları var evet okul vs zaten hemen hemen her yere yakın yine de bi araştırın tabi ihtiyaçlarınıza ve isteklerinize yönelik neler mümkün
Kvrck06 Kvrck06 ay nedense sevindim ben buraya gelin geldim 3 yıl önce o yüzden burada pek arkadaşım yok o yüzden sevindim sanırım
Gofretinannesi Kvrck06 karapürçekteyim bende tam isimleri bilmiyorum bakalım ögrencem kapalı pazar yeri varmış oraya yakjnım onun hangi gün pazarı var biliyor musun bende sevindimm
Aysgl0811 Ben de karapürçekteyim 1 sene oldu bu tarafa geleli. Evden dışarı pek çıkmıyorum çıkarsam da kaynanamlara, dağlık ocağına ya da eşimle çıkıyorum. Alışamadım buraya henüz çıkasım gelmiyor
Gofretinannesi Aysgl0811 burdakiler toplanıp bebeklerimizle buluşuruz çocuk olunca insan mecbur dışarı çıkarmak zorunda kalıyo
Sayke @“Gofretinannesi”# Gofretinannesi güneşevler camisi yakınlarına bakabilirsiniz. Ben orda büyüdüm. Ailem de hala orda. Herkes birbirini tanır. Mahalle kültürü muazzam bi yer bence. Avm, okullar, market vs heryer birbirine çok yakın
Flzak Gofretinannesi 2 sene önce orda yaşıyordum eski mahallelerinden ben 2 yıl yaşadım bir sorunum olmadı ama çokta nezih yerler değil avmye yakındım