Hanfak Gofretinannesi biraz karışık bir yer. Önder mahallesi Suriyeli mahallesi direkt. Orta ve genelde düşük gelirli kişiler oturuyor
Kvrck06 Gofretinannesi altındagın neresini sorduğuna bağlı ben karapürçektr oturuyorum pek bir hareketlilik yok sakin bir yer
Hilalarzu Ben de karapürçekte oturuyorum buraya gelin grldim eşimin ailesi de yıllardır burda cadde üzerinde oturduğumuz için mi bilmiyorum ama bence gayet sakin bi yer ha her yerde sivrilen sorun yaratan insan var mı her yerde var.
Gofretinannesi Ferudun çelik mahallesi , doğantepe mah, karapürçek mah, bu taraflarda ev bakıyprum hangi mahalleyi önerirsiniz
Hilalarzu Gofretinannesi burda bi çocuk kütüühanesi var evet yakın çevrede etkinlikleri de oluyormuş ücretsiz onun dışında oyun parkları var evet okul vs zaten hemen hemen her yere yakın yine de bi araştırın tabi ihtiyaçlarınıza ve isteklerinize yönelik neler mümkün
Gofretinannesi Yusra12 bende orda bir yere geldim altınparktı sanırım çevresi baya güzel temiz yeni evlerdi
Yusra12 Gofretinannesi evet heryere ulaşım olarakta kolay. Cadde üzeri biraz gürültülü olabilir ama çevresi ara sokakları gayet temiz ve güzel
Sayke @“Gofretinannesi”# Gofretinannesi güneşevler camisi yakınlarına bakabilirsiniz. Ben orda büyüdüm. Ailem de hala orda. Herkes birbirini tanır. Mahalle kültürü muazzam bi yer bence. Avm, okullar, market vs heryer birbirine çok yakın
Gofretinannesi Hanfak daha çok eski ve düşük kiradaki yerlerde yaşarlar polatlıdayım burdada bir mahallede varlar sadece