Bir1kelebek mrvrm 🤣🤣 ayy valla bende istiyorum yoluma gitmek az kaldı bugün yarında değerlendiricem sonra herkes yoluna 😂😂😂
defneninaannesiiiii mrvrm dün ben gözle o hayali çizgiyi gördüm ama bu sabah yaptım çıkmadı :( gerçekten negatif mi acaba daha çıkmıyor mu 😐
mrvrm defneninaannesiiiii ben de şimdi yaptım test. Benim de negatif. Korkuyorum artık ya. Bugün regle 6 gün var
Sensedim defneninaannesiiiii dün ben iki kere yaptım vardı o hafif çizgi bugün yok bence bazen hormon dalgalanması oluyor onu algılıyor heralde
defneninaannesiiiii Sedaalcin yapmayın daha erken sanırım , ben dün yaptığım teste o hayali çizgiyi gözle gördüm ama bu sabah negatif çıktı 😐gerçekten negatif mi bilmiyorum
Sedaalcin defneninaannesiiiii bence test için beklemek gerekiyor işin en zor kısmıda bu sanırım ya. 15 inde yapmak istiyorum ama dayanamazsam 11 inde de yapsam mı diye düşünüyorum
defneninaannesiiiii gungunom Sensedim ben bu sabah yaptım negatif geldi , sen tekrar yaptın mı ? Gerçekten negatif mi acaba ya..
Nur8893 Sensedim Daha 1 hafta canım arkadaşımda hep test yapıyordu 2 gün kala çıktı öncesinde hiç birinde çıkmamıştı . inşallah seninkide öyle olur belirtin var mı hiç
defneninaannesiiiii Sensedim Bencede öyle , ben bir önceki gebeliğime baktım adete iki gün kala hafif çizgiyi görmüşüm , haftaya pazartesi yapıcam bir daha adet tarihimde
silacelik Nur8893 Amin canım iki gün bekleyip test yapacağım normal gecikmeyse boşuna heveslenmiyeyim diye🥹
Sedaalcin gungunom canım benim reglim bittiği gibi gün aşırı denemeye devam ettik 4 temmuza kadar sonrada olmadı henüz ama zaten yumurtlama çoktan bitmiştir diye düşünüyorum
Sensedim Nur8893 6 7 ay oldu cocuk düşünmeye başlayalı ozamandan beri kasık ağrıları felan belirti hep oluyo piskolojikmi nedir anlamadım doktorada gittim bisey çıkmadı belirtilere takılmıyorum artık test yapmayı seviyorum sadece bağımlılık yaptı 🤣
Krixi Sedaalcin ay benimde belim o kadar ağrıyor ki, ağlayacağım oturup😂😂 midemde bulanmaya başladı. Hasta mıyım gebe miyim bakıcaz😂😂
dlydbzn Sedaalcin benimde belim ağrıyo regl olcak gibi kasıklarımda ağrı var umarım ikimizde yanılıyoruzdur güzel haberlerini bekliyorum 🥹