Sensedim gungunom 4 gün üst üste oldu ama öyle planladığımız için değil hafta sonu olmuştu zaten pazartesi salı da pik ve çatlama olunca mecburen devam etti çok zordu 😅🤭eşim cocuk için oldugunu bilmiyor ben istiyorum sanıyor
eyluss34 Benim de bat 18 , Geçen ay kimyasal gebelik gördüm. Yumurta büyütme tedavisi uyguluyorum, bu ikinci denemem. 2 temmuzda çatlatma iğnesi oldum 🙏🌸 inşallah bu sefer sağlıklı ilerler
dlydbzn Sedaalcin benimde aynı 15 temmuzda olmazsam yapıcam ama çok heyecanlıyım zaman asla geçmiyor 🥲
gungunom Kızlar içim içimi yiyor . Ben ilk gebeliğimi çok erken öğrenmiştim 9 ile .. dayanamamıştım yine adete 4 gün kala . Şimdi 1 yıldır deniyoruz hep bir hüsran bakmak istemiyorum. Ama bu aydan acayip derecede umutluyum
Nilozof Nur8893 Bat 20-22 temmuz emin değilim. Bu ay ilk kez günaşırı değerlendirerek deniyorum, umutluyum. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah 🌸🥰
Nilozof gungunom Ben çok beğendim bu markanın kaset testini. Nisanda bir kimyasal gebelik geçirdim. Hcg 44ten 10′a düşmüştü bu test ile anladım, kanda da doğrulandı
AnneeeG1 Nur8893 Nur8893 bat 18 temmuz 4 temmuz yumurtlama 5 temmuz çatlama oldu beklemedeyiz ama sanki eski günlere göre idrara fazla çıkmaya başladım o kadar 😂
yourpariah kızlar benim de bat 13 temmuz, 4-5 gün var adetime ve aşırı heyecanlıyım nedense fazla umutlandım sizce test yapayımmı bekliiymmi birkaç gün daha 🥺🥺
mrvrm gungunom ay bacım valla yumurtlama öncesinde gün aşırı gelmiştik. Yumurtlama zamanı da her gün bir kere şeklinde devam ettik çatlama günü dahil. Ondan sonra sen yoluna ben yoluma gibi oldu 😂 yorulduk ara verelim dedik. Sonra da belirtilerim artmaya başladı. Eşim ya tutunuyorsa dedi çekiniyor açıkçası. Zorlamadım daha. Yani çatlamadan sonra hiç olmadı 😂
Bir1kelebek mrvrm 🤣🤣 ayy valla bende istiyorum yoluma gitmek az kaldı bugün yarında değerlendiricem sonra herkes yoluna 😂😂😂
mrvrm defneninaannesiiiii ben de göremedim. Benim de bat 14. Bugün yaptım çıkmamıştı. Bile bile ladesti benimki. Biliyordum çıkmayacağını ama işte heyecandan söz geçmiyor gönüle. Ya çıkarsa dedim de yaptım. Bence beklememiz gerekiyor
defneninaannesiiiii mrvrm dün ben gözle o hayali çizgiyi gördüm ama bu sabah yaptım çıkmadı :( gerçekten negatif mi acaba daha çıkmıyor mu 😐
Edmr97 mrvrm bişey farkettim yalniz uygulamada yumurtlama günüm pazar günüydü ama yumurtlamadim sanirim uygulama bize yalnış söylüyor