Krixi Sedaalcin ay benimde belim o kadar ağrıyor ki, ağlayacağım oturup😂😂 midemde bulanmaya başladı. Hasta mıyım gebe miyim bakıcaz😂😂
Nur8893 Krixi Bende parmağımı kımıldatamıyorum öyle halsizlik var işe zor geldim ama hasta olacağım sanırım bu belirti olamaz 10 gün var 😂4 5 kala olsaydı hemen ona yorardım 😂
Sedaalcin Krixi ay evet ya bende de mide bulantısı yanması var regl olucam diye korkuyorum inşallah gebelik belirtisidir 🙏😂
Krixi Sedaalcin inşallah öyledir canım, Allah’ım hayırlısını kolaylıkla ve güzellikle versin inşallah🤭
Sensedim Nur8893 6 7 ay oldu cocuk düşünmeye başlayalı ozamandan beri kasık ağrıları felan belirti hep oluyo piskolojikmi nedir anlamadım doktorada gittim bisey çıkmadı belirtilere takılmıyorum artık test yapmayı seviyorum sadece bağımlılık yaptı 🤣
Sedaalcin Sensedim ay evet bende çocuk düşünmeye başlayalı kaşık ağrılarımı sızılarımı da hissetmeye başladım ondan önce adet olduğumda hatırlıyordum 😂 test bağımlısı olmaktan korkuyorum 😂
Sensedim Krixi hayır bide kocaman çocuklarım var 10 senedir böyle şeyler düşünmüyodum ne rahattı rahat battı heralde nerden geldim buralara bidaha yapmicam diyorum taki bidahaki ay Bat a 10 gün kala test perileri gelene kadar 🤪
Sensedim Sedaalcin aman aman sakın bu batağa düşme bugün evdeki testler bitti kargoda yenileri geliyor 😅
Sedaalcin Sensedim yaaa zor tutuyorum kendimi evde 1 tane testim var başka da test almıyorum yapmamak için 😂
mrvrm Nur8893 ilk gebelikte ben de öyle olmuştum ama test yapamamıştım köydeydim diye. 5 gün geçince yapabilmiştim. Pozitifti
Sedaalcin Sensedim şu an 7 gün var cuma günü yapsam 4 gün kalmış olurr ayyy inşallah regl olmam da. Çok merak ediyorum hepimiz güzel haberler verelimmmm
Bir1kelebek Kızlar adete 11 gün falan var benim vücudumda belirti arıyorum ama daha yeni yumurtlama gördüm kafayı yedim galiba 😂