Accountant ErsBegAs bilmiyorum sızlıyor gibi bugün biraz yoruldum da galiba tekmelemek istiyorum her yeri aşırı rahatsız edici
Eda_cey ErsBegAs yok uyumuyorlar hatta daha dokunduğum yerden tekme yiyorum 🤦🏻♀️🤣birde içimde dümdüz oluyor sanırım gobegim dümdüz oluyor kenarlarindan ayağı elleriyle bastırıyor resmen canım oraya toplanıyor 🤣🤦🏻♀️
ErsBegAs Eda_cey valla tam sana yazarken uyuyakalmışım şimdiye kadar uyudum şimdi bir baktım eşim karnımla oynuyor sabaha kdar oynamış Aslan eşimin de dikkatini çekmiş nutuk çekiyordu sabah sabah 🤣
Eda_cey ErsBegAs haha bende uyumusum artık sonra bende baya uyudum eşimin gittiğini falan hiç duymamışim valla 🤣🤦🏻♀️
Eda_cey ErsBegAs ay yok şükür beni uyandirmadilar 11 e kadar uyumuşum kizim kaldirdi 🤣🤦🏻♀️ yarında annemler gelicek sabahtan beri isleniyorum koltuk örtüsü yika camasir at tuvalet banyo supurge derken daha anca girdim yatağa 🤣🤦🏻♀️
hayalperest2310 Glsahe ayyy bende öyleyim yeminle pert etti beni resmen kızımda prenses hamileliği yaşamışım da haberim yokmuş kramp mı dersin baskı mı tekme mi dersin hersey var sanki doğuracak gibiyim
Ahsenmira ErsBegAs bugün bende doğuracağım sandım yatakta dört döndüm acaba dolunay felan mı vardı ne garip bir geceydi
ErsBegAs yilma 🤣🤣 doğmaz mı doğar yormayacak oğlum bak gör 🤣 (o sırada her gün squattan beli ayrılan ben ) 🤣 En son kanala itmiştim birazcık doktor yapma şimdi 36da yap dedi