ErsBegAs yilma 🤣🤣 doğmaz mı doğar yormayacak oğlum bak gör 🤣 (o sırada her gün squattan beli ayrılan ben ) 🤣 En son kanala itmiştim birazcık doktor yapma şimdi 36da yap dedi
yilma ErsBegAs kız ben neler yaptımda 42 haftada suni sancı ile doğurmuştum 😂😂normal doğumları hadi bakalım inşallah senin dediğin gibi olur
ErsBegAs yilma korkutma korkutmaa 40ta suni isterim ben 42yi beklemeeeem doktora derim al sezaryene istemeeem derim
yilma ErsBegAs senin özel öyle şansın var 😁benim hep devlet olduğu için bekledikleri kadar beklediler suni sancı sonrası sen şanslısın😂
ErsBegAs yilma öyle deme testo taylan ben de şanslıyım de öyle deme 🤣 de ben de şanslıyım hadi de desene 🤣 (ay tüm gün bu youtube videosu kafamda 🤣🤣)
ErsBegAs yilma asla uyuyamıyorum derken gece rüya gördüm Aslan doğmuştu 🤣 bakalım ctesi nstde ne olacak
Kbra012 35+4 son zamanlarda gece uykuya dalamıyorum çok deniyorum ama olmuyor bu durumdan çok rahatsızım :(
A_T_B142601 Kbra012 tuvalet için kalktım yatağım yüksek boyumda pek yok inemem ev yatağı geri çıkmam o kadar zor ki karnım indi ve birden çok büyüdü rabbim sağ saglim kavuştursun inşallah