ErsBegAs Bu gece ilk defa oldu sağa dönüyorum yok sola dönüyorum yok.. Aslan Pars maşAllah içeride parti veriyor sanki.. Canım çok yanıyor 😭 ay napıcam…. Sanki doğuracakmışım gibi hissediyorum çok canımı yakıyor..
ipekuysalylmz ErsBegAs kaç haftalıksınız? Biz 37+6dayız, bu gece aşırı hareketli durmuyor. Anlayamadım 🤷♂️
Muhammederva ErsBegAs bende aynı durumdayım gece uyuyamıyorum çok hareketli sabah en geç 10 da uyanıyorum canımı yakmıyor ama kendini hissettiriyor 37+6 haftalık olduk aynı bedende son 5 günümüz var zaten sağlıkla gelsinler canım biraz sabır senin ne kadar kaldı
Eda_cey ErsBegAs 33 ten selamlar son 2 3 haftadır gece uykulari haram oldu nefes alamiyorum yatamiyorum sabaha kadar oğlumda karnımda durmuyor maleseff bende uyuyamıyorum 🤣🤦🏻♀️
ErsBegAs Muhammederva son 39 uygulamaya göre 🥲 ama canım felaket yanıyor benim şu an nereye yatsam itekliyor sanki dön diye
ErsBegAs papatyakokulugece ben de şu an 40 🤣 hiç olmamıştı böyle çok sinirli ve mutsuzum eşimi uyandırmak istiyorum
papatyakokulugece ErsBegAs nereye dönsem oraya dikiliyor elini mi ayağını mı dikiyor bilemedim yumruğun üstünde yatıyorum eşim abartma sende ne nazlısın ha diyo yan dön yattığın yere yumruk koysam uyuyabilecek misin deneyelim diyorum 😂
Muhammederva ErsBegAs uyandır hakkın vallahi sen ağrı çekerken uyumasın eşinde çok ağrın varsa bi acile git istersen için rahat etsin
ErsBegAs Eda_cey anne karnında pışpışlasak uyumazlar mı acaba 🤔 şu an onu deniyorum da pışpışladığım yerden bu sefer vuruyor 🤣
Eda_cey ErsBegAs yok uyumuyorlar hatta daha dokunduğum yerden tekme yiyorum 🤦🏻♀️🤣birde içimde dümdüz oluyor sanırım gobegim dümdüz oluyor kenarlarindan ayağı elleriyle bastırıyor resmen canım oraya toplanıyor 🤣🤦🏻♀️
Glsahe ErsBegAs 27 haftalık benim oğlum bende şuanda parti yaptığına eminim 🤦🏻♀️ benimki daha şimdiden acıtıyor hareketleriyle son haftaları düşünemiyorum erkekler kızlara göre daha hareketli bence kızımda son haftalarda yaşadım bu tarz acıları
hayalperest2310 Glsahe ayyy bende öyleyim yeminle pert etti beni resmen kızımda prenses hamileliği yaşamışım da haberim yokmuş kramp mı dersin baskı mı tekme mi dersin hersey var sanki doğuracak gibiyim
Accountant ErsBegAs bilmiyorum sızlıyor gibi bugün biraz yoruldum da galiba tekmelemek istiyorum her yeri aşırı rahatsız edici