Bir1kelebek visnelicheescake eğer adet düzenin yoksa ovülasyon kullanman daha iyi olur canım senin için
visnelicheescake Bir1kelebek iki ay kullandım maalesef ister istemez stresten başka birşey yapmadı o yüzden akışına bıraktım 🥹
Bir1kelebek Nur8893 ay daha önce sordum mu bilmiyorum da senin 1. Gebelik mi olucak yani daha doğrusu ilk kez mi anne olucaksın 😅😅😅 nasıl soracağımı şaşırdım
Nur8893 Bir1kelebek Güzel haberler alalım birlikte 🥹🥰 1 hafta sonra belli olmaya başlar zaten var ise yavaştan 🥲
Bir1kelebek Nur8893 🥹♥️♥️♥️ Allahım sağlıkl hayırlı kolay güzel bir hamilelik ve evlat versin bize tüm isteyenlere amiiiinnnn
Nur8893 Bir1kelebek  Bugünde böyle yine koyulaşmış sen naptın canım
Bir1kelebek visnelicheescake hee anladım peki döngün kaç gün oluyor aşa yukarı bi rakam vardır sanıyorum ☺️
Bir1kelebek Nur8893 ayy evet koyulaşmış hadi inşaAllah canım bende birazdan yapıcam atarım buraya bakalım çatlamış mı
Bir1kelebek Nur8893 canım benim testlerim bitti 2 tane daha aldım şimdi bunları yaptıktan sonra daha yapmicam sen ne yapıcaksın testlere ne kadar devam ediceksin