karadeniz55 Bat 11 haziran kızlar dün hem erken hem kaset yaptım silik cımtı bugun erken test aldım megatıf kafam karıstı böle durumda olan var mı henüz adette olmadım
Bir1kelebek karadeniz55 profilin olduğu yerde resim yükle var canım oraya tıkla resmi yükle sonra sana link vericek sağ tarafta da kopyala yazıyor olucak kopyala yapıştır buraya 💓
CEKAS Kızlar 31 günlük döngüm, altın gün ve 3 temmuz ovulasyon değerlendirildi. Bugün kasıkta batma ve ufak bir kahverengi lekelenme var. Çok çok erken değil mi 5 günde bu? Bu arada bat 18 temmuz. Ben yine abartıyor muyum diye düşünür oldum 🥹
Bir1kelebek Nur8893 canım benim testlerim bitti 2 tane daha aldım şimdi bunları yaptıktan sonra daha yapmicam sen ne yapıcaksın testlere ne kadar devam ediceksin
Nur8893 Bir1kelebek Bende 2 gün daha bakıcam sonra bırakırım stres oldu hepten bugünü de boş geçicem yarına artık 🥲
Nur8893 Bir1kelebek  Bugünde böyle benim ki canım 2 gündür Pik gibi
bga Bat 11 temmuz bugün days doctor la silik çizgi gördüm ama yalancı çıkabiliyormuş onunla yarın test yenileyeceğim erken testlerde en güvenilir hangisi acaba
[silindi] Acaba hangi güne kadar pozitif çıkabilir testler ya Yanş bat tarihimize bir gün kala bile testimiz pozitife dönebilirmi
Bir1kelebek [silindi] evet çok okudum öyle hatta bat günü yapıp negatif görüp sonradan pozitif görenler var
Bir1kelebek AnneeeG1 yaa canım ne bileyim 2. Kez ovülasyon yapıyorum havucu biliyorum ama ha çatladı ha çatlıcak diye diye aklıma gelmedi havuç yemek 🥹 keşke yeseydim 1 kere yedim o zaman da daha pik görmemiştim