Canan__ Kızlar ben az önce yaptım ikinci çizgi cıktı ama yalancı pozitifmi emin olamıyorum bat 12 temmuz novacheck diye bir marka yalancı olabilir mi
Canan__ [silindi] inşallah canım gecen ay cok böbreklerim agrıdı gittim enfeksiyon varmış antibiyotik verdi kullanıyordum dr da enfeksiyondan dolayı döllenme olmayabilir demişti aklınızda olsun nacizane doktordon duydugum
Canan__ [silindi] umarım canım sadece yumurtlamayı takip ediyorsan olmuyorsa aklında bulunsun diye söyledim inşallah güzel haberini alırız
memmedova_24 Bir1kelebek Bat 20 inşallah vardır bu sefer olur yumurtlama günlerini deyerlendirdik☺️☺️
Bir1kelebek Kızlar cumartesi pik gördüm bugünde yani pazar günüde pik oldu böyle olması daha çatlamamış anlamına geliyor değil mi?
Nur8893 Bir1kelebek Ben bu ay ne gördüm bilmiyorum canım 😂 Pik olur gibi oldu dün sonra bugün silik ama aynı saatte yapamadım çalışıyorum yoğunum . Eve gidicem 1 saate denicem bakalım ☺️
Bir1kelebek Nur8893 ayy canım😆 bende valla ne gördüm bilmiyorum 3 gündür pik az önce yaptım atıcam şimdi belki senin o aynı renk görmen piktir 🤔
Nur8893 Bir1kelebek evet yine pik canım baya valla bu testler de insanı arada bırakıyor 😂 bende yoldayım eve gidip bakıcm bi bu ayı testlerle bitircez galiba 😂
Bir1kelebek Nur8893 😆🥴🥴🥴 afedersin sümüksü akıntı geldi bayaa bugün sanırım artık çatlıcak😂😂 bakim yarın ne çıkıcam sen test yaptın mı
Nur8893 Bir1kelebek yaptım canım dünki ile aynı 😂 o zaman yarın silikleşir senin ki inşallah çatlamıştır . Bugünü de değerlendireyim dün boş geçmiştim 😂
Bir1kelebek Nur8893 ay daha önce sordum mu bilmiyorum da senin 1. Gebelik mi olucak yani daha doğrusu ilk kez mi anne olucaksın 😅😅😅 nasıl soracağımı şaşırdım
visnelicheescake Bir1kelebek bat 16 temmuz adet düzenim tam yok ama ovulasyon vs de kullanmadım hiç şansa artık 🥲🥹
Bir1kelebek visnelicheescake eğer adet düzenin yoksa ovülasyon kullanman daha iyi olur canım senin için