penbe_karisi tirinitii hayır sadece keseyi gördük geç döllenme dedi doktorum 🥹🥹haftaya duyucaz inşallah
tirinitii penbe_karisi benim son adet tarihim sizinkinden 2 hafta önce. Bana bugün 5+6 gibi dedi. Bayaa bayaa geç döllenmiş benimki 🥲 bu arada kullanıcı adınızla fotoğrafa hayran kaldım ya her seferinde gülüyorum o kadar iyi ki 😂🩷 pempe kıssım😂
hizlivecocuku _Birmelekannesii_ bana 5+4 ken 6 haftayla uyumlu kese dedi haftaya gel kalp atışını dinleyelim dedi
penbe_karisi tirinitii 😂😂😂 teşekür ederimmm 😂😂 benim 1 hafta var 5 haftalık görünüyor 😂😂seninki baya varmış
ahsenimdeahsenim penbe_karisi benim belirtilerim kayboldu sanki.goguslerim indi karnim agrimiuo artik insallah kotu bisey yoktur
Minnies ahsenimdeahsenim 5+4 deyim ayy psikolojim bozuldu o kadar alıştım ki ağrılara şimdi hepsi geçti normal mi acaba ? Çok korkuyorum
dimpleuser Ben dün ultrason da baktırdım 8mm kese henüz .2 hafta sonra gel dedi beta 1 gün önce 18326 idi 2 gündür baş ağrım ve bulantım çok
tirinitii dimpleuser ya baş ağrısı bende de var baş dönmesi bulantı bunları bilirdik ama baş ağrısının belirti olduğunu yeni öğrendim şok oldum hiç tahmin etmezdim😁
zetabloom Kızlar bende 5+6 yım hic bir belirtim yok sadece cok hafif gögüs şişmesi Onun dışında bişey yok Gebeligimde de 3 aydan sonra baslamıştı belirti Oda sadece acıkınca midem bulanıyodu yiyince 10 saniye içind düzeliyodum o yani Onda da belirti yaşamadım başka E bunda da bişey yok erken oldugu için sanırım Birde hic doktora görünmedim henüz Ayın 18 inde gitcem
penbe_karisi zetabloom cokk normalll benim bı arkadaşım 13 haftalık hamile bı görsen maşallah çok güzel geçiyor hamileliği hatta diyor sanki hamile değilim gibi 😁😁
yagmurandrmk Moz 2 haftadır devam ediyor bazı günler hiç olmuyor bazı günler çok oluyor bazen öğleden sonra bazen sabahtan öğlene kadar çok garip bir durum sürekli kontrol etme ihtiyacı hissettiriyor insana 😭