penbe_karisi ema2206 ben cuma gittim keseyi gördük 🤭bizede 5 haftalık dedi geç döllenmis 😁 sat göre 6+2
rahimeiscann penbe_karisi Benimde 9 Mayıs son .. sadece yorgunluk bazen başka belirti yok sakin gidiyor 9 1 haftalık olduk
penbe_karisi rahimeiscann maşallah 🤭♥️♥️ sagliklaaa gelsinn minikk bende de arada bel ağrısı kasik ağrısı yorgunluk var 🤭
dimpleuser 2 gündür migren ağrılar var artık başımı kaldıramıyorum Nekadar süre daha böyle ağrılar oluyor sabah iyiyim ama akşam başlıyor
dimpleuser Maşallah darısı bana. Daha 1 hafta beklemem gerek .baş ağrım ve kusma geçti bugün de tüm gün kasıklarım ağrıyor galiba her gün yeni bir yerim ağrıyor benimde 7 Haziran
ahsenimdeahsenim dimpleuser valla o agri bile iyi geliyo insana buyudugunu icinde bisey oldugunu anlatiyor.cok sukur allaha
Minnies ahsenimdeahsenim ayy ağlıcam hiç ağrım yok göğüs hassasiyeti yok kayboldu bi anda geri gelsin ağrılar ben razıyımmmm 🥺🥺
dimpleuser Tabi çok şükür .ama ağrılar geçmemesi korkutuyor çünkü benim düşükler hep böyle başladı , ağrıların geçici olması güzel ,tüm gün ağrıdı şuan geçti bu beni mutlu ediyor
Seymaa23 6 hf 6 gün kalp atışı ve 8 mm bebişimizi gördük💕 bulantılarım devam halsizlik devam ama gece zınkkk diye uyanıyorum sanki saatlerce uyumuşum gibi dinç bi şekilde… bunu çözemedim🤣
penbe_karisi Seymaa23 ciddimisinnnnnn bende de öyle oluyor sabah 6 buçuk 7 dedin mi bende ayaktayimm 😅😅 Bende bu cuma gidip kalp atışını duyucam inşallah 🥰