Broker_anne [silindi] idrar ile öğrendim hamile olduğumu beta falan baktırmadım bir gittim doktora kese vardı bir hafta sonra gittim yine kalp atışı dinledim 2 hafta oldu öğreneli şuan 6+3
aryabe penbe_karisi benim 28 Mayıs sat.😊 2 gün önce gitmiştim. Bebek oluşmuş dedi ama kalp atışı için iki hafta sonraya randevu verdiler. Sizde durumlar nasıl?
penbe_karisi aryabe pazartesi gittim 5+3 tü geç döllenme dedi 4 TE randevummm var umarım görürüz bebişi🤗
hizlivecocuku _Birmelekannesii_ bana 5+4 ken 6 haftayla uyumlu kese dedi haftaya gel kalp atışını dinleyelim dedi
m2010 penbe_karisi bende buğün sabah gittim keseyide bebeyi de gördük ama küçük olduğu için kalp atışı zayıf şuan dedi ben duyamadım onlar gördü ama haftaya tekrar gel dedi bakalım
tirinitii penbe_karisi ayy gözünüz aydın 💘 kalp atışı duydunuz mu? Benim sat 16 mayıs. 8 haftalık hesaplanan ama bugün doktor 5+6 gibi dedi. Kalp atışı duyamadı tabi. Haftaya tekrar çağırdı
penbe_karisi m2010 ayyy maşallah masallahhhhh bol bol dinlen su icccc 🤭🥰haftaya daha net duyarsın inşallah
zetabloom penbe_karisi aaa 🤗benimde son adet 31 mayıs 5+5 im Bizim bebekler balık burcu olcak çok büyük ihtimal🤗🩶😍😍
penbe_karisi tirinitii hayır sadece keseyi gördük geç döllenme dedi doktorum 🥹🥹haftaya duyucaz inşallah