EsoMom_ Altbyz insallah ama bu devirin çocukları folikasitten midir nedir hep bi kurnaz sksksksks Ama haklısın bu dönemde böyle olmak gerektirir yoksa harcıyorlar insanı hemen 😀😀
Altbyz EsoMom_ aynen öyle bacım bide büyüdüklerindeki zamanda daha neler değişir neler Rabbim yavrularımızı korusun Bencede Folik asitten çok fenalar zeka küpleri maşallah büyümüşte küçülmüş gibiler 🥹🪬
Selim_Alparslan EsoMom_ Ben iki gebelikte de net 20.haftada hissettim askim cok eğlenceli keyifli oluyor şuan onu izliyorum 😅
EsoMom_ 1752 gerçekten mi Hahahahahah 😀😀 benim eşimde çocukken öyleymiş kesin benim olgumda öyle olur 😀😀😀😀
EsoMom_ Altbyz vallla öyle olsunlarrrr öyle bırbırrr konuşan çocuklara aşığım valllla 😀😀😀 sohbet etmek hepsi kızı erkeği de aynı 😀😀😀😀
Seyda-06 EsoMom_ kısa bir süre bu şekilde sürmüş ama anneyi düşünemiyorum kimseden de duymadım ama başka böyle bişey bence çocukla alakalı bi durumdu isimden çok 😁😁
EsoMom_ Seyda-06 isminin analizine bakıyorum falan araştırdım isim benzeri çok ya benim eşim isminin tüm karakter analizindekileri taşıyor bende öyle valla inanırım kız sksksksdk
Birbenbirbebek EsoMom_ kendinin olunca öyle olmuyor bacım 😂😂 gözler baygın baygın cevap veriyorsun hahaha işin şakası tabi . Gördüğüm alparslan hep huysuz inat aksiydi biz de ikinci isim olarak Alp koyduk 😂 yarısını alsın dedik hahah bakalım nasıl çıkacak daha 1.5 aylık 😂
EsoMom_ Birbenbirbebek bakalım hayırlısı insallah huysuz olmaz benim oğlum ya sksksksksk bende tam aksine aşırı güler yüzlüyüm insallah bana benzer canım oğlum sjejdjsksksksj şimdiden işleyim kafasına hazır duyuyorken anne karnında beni kakskdkdkdk
Smyr_97 Benim oglumun adida alpaslan 5 e gircek ocakta bebekligi cok kolaydi yani beni hic bizaman zorlamadi uysaldi 2 3 yastan sonra yaramazlasti ama yasitlarina gore cok ta yaramaz degil aslinda akilli konuskan anlayisli
EsoMom_ Selim_Alparslan ilk gebeliğimde 20 den sonra hissettim bu da ikinci gebeliğim yattığımda yandan biraz hissediyorum elimi koyunca duruyor 😀😀
Aslaninannesi_ Benim oğlum alpaslan her yerde düzeltmek zorunda kalıyoruz r olmadığını hep yanlış yazıyorlar oğlum 4 bucuk aylık herkese kök söktürdü o kadar diyim sen anla 😀24 saat ağlayan huysuz bir cocuk☺️
EsoMom_ Aslaninannesi_ R olunca arada zorlanıyor musunuz sizde bana zor geliyorum ama R yokken arada daha hoş daha güzel geliyor sanki 😀😀😀😀
Pembe_bulut EsoMom_ oğlumun adı Alparslan. Akıllı zeki temkinlidir çoğu yönden iyidir ama huysuz,sıkılgan, takıntılı ve sinirli halleri de vardır hani 😅 bir de aşırı hareketli ve konuşkan bi çocuk değil soğuk biraz dışardaki insanlara karşı. 4 buçuk yaşında
Selim_Alparslan EsoMom_ oo süper benim gec oldu ikiside kuzum ama az kalmış annesi geliyot tekmeler 🙃
Aslaninannesi_ EsoMom_ tabi zor oluyor benim eşim çok istedi ama ben hep aslan diyorum 😀nereye gitsek Alparslan diye aratıyorlar arada r yok diyorum düzeltiyorum yine yanlış yazıyorlar 😀bebeğim çok huysuz güldüğüde nadir bence r olanlar farklı 😀