Esseraa22 @EsoMom_ Alparslan ismi cok güzel bir isim çok beğeniyorum bir tanıdığımin torunun adı kadın bezmiş😁çok hareketliymis ne zman bize gelseler diyor savaş cikiyor evde hali koltuk hicbirsey birakmiyormus ama genel olarak çocuklar böyle simdikinin çocukları hareketli hiç akla gelmeyecek şeyleri yapıyorlar😁isimle alakalimi bilemedim
EsoMom_ Esseraa22 isminle de alakası vardır zekası gibi vsvsvssvs ama yaramazlıkta genel çocukların hepsi aynı benim 2 yaşına girecek kız yeğenim bile yaramaz aldığımız vitaminlerden kaynaklı enerjileri bitmiyor 😀😀😀😀
busenaz68 EsoMom_ Oğlum Alparslan çok sevimli tatlı bir bebiş herkese kendii sevdirir herkesle samimiyet kurmaya çalışır çok cana yakın. Eee isminin ağırlığı da var biraz yaşından büyük hareketleri de var atlama, hoplama, tırmanma, kırma dökme falan😅😅
Aslaninannesi_ EsoMom_ tabi zor oluyor benim eşim çok istedi ama ben hep aslan diyorum 😀nereye gitsek Alparslan diye aratıyorlar arada r yok diyorum düzeltiyorum yine yanlış yazıyorlar 😀bebeğim çok huysuz güldüğüde nadir bence r olanlar farklı 😀
sensoyleeda EsoMom_ tanıdığım tüm Alparslan ya da Alpaslanlar maalesef çok hareketli. İsimlerin anlamlarını dikkate alın. İki ismin birleşimi bir yeni isim olması aslan kelimesinin manasını değiştirmiyor. İsim sirayet eder öyle ya da böyle. O yüzden anlamı sakinlik taşıyan ek bir isim daha koyabilirsiniz.
EsoMom_ sensoyleeda günümüzdeki çocukların çoğu hareketli zaten ama anlam değişmesinden değil de o şekilde kolay söyleyebildiğimizden istedik bu ismi :) yine de teşekkürler 🥰
DuruDefne_mommy EsoMom_ tanıdığım 2 tane Alpaslan var ikisi de çok akıllı ama genel olarak çok hiperaktifler yerlerinde durmuyolar 😅
EsoMom_ DuruDefne_mommy benden de normal bişey beklenmez kız bende Eşimde öyleyiz o yüzden normal akıllı uslu bi çocuk beklentim pek yok aslında 😀😀😀😀😀
Selim_Alparslan EsoMom_ oo süper benim gec oldu ikiside kuzum ama az kalmış annesi geliyot tekmeler 🙃
EsoMom_ Selim_Alparslan ay insalllan dört gözle bekliyorum karnımla kavga etmeyi bile özledim ya bu şekilde iletişim kurmayı 😍🥰🥰🥰