EsoMom_ Sorum yukarıda kızlar eşimle golümüzün adını Alpaslan koymak istiyoruz bebekler ismini taşır ya o yüzden sormak istedim o isimli bebekler nasıl acaba ?
Ilkesmomy EsoMom_ bende bekleyeyımmm bı kuzenım var ısmı alparslan yaşı buyuk ama çok efendi bırı memur kendısı
Seyda-06 EsoMom_ kuzenimin oğlunun adı en son duyduğumda kaka yapıp duvarlara koltuklara sürüyor diyorlardı ama 3 yaşında bu çocuk😀
Altbyz EsoMom_ bizim kuzen var kök söktürüyordu😂 şuan 5’e geçti biraz duruldu sanırım yaş aldıkça oturuyor ama güzel isim koyulur tek isimle bırakmayın en azından kulağına okutun buğra ismi çok güzel gidiyor yanına söykerkende ağzı yormuyor yada ben beğendiğim için kolayıma geliyor
EsoMom_ Ilkesmomy neşeli enerjik mi 🥰🥰🥰 Alparslan biraz zorluyor söylerken ama Alpaslan daha kolay geliyor gibi :)
EsoMom_ Seyda-06 deme kız korktum şimdi ama mantığıyla hareket eden zeki birey oluyorlarmks bu isimli çocuklar 😀😀😀
Seyda-06 EsoMom_ kısa bir süre bu şekilde sürmüş ama anneyi düşünemiyorum kimseden de duymadım ama başka böyle bişey bence çocukla alakalı bi durumdu isimden çok 😁😁
EsoMom_ Selim_Alparslan evet R olunca bende zorlanıyorum eşimde R olmasın dedi kaldık öyle :) kaç haftalıksınız siz :)
EsoMom_ Altbyz iki isim zor oluyor aslında bu isimde uzun biraz o yüzden tek isim istiyoruz hemde birini kullanıp diğerini kullanmayınca gunahına giriyoruz ismin o yüzden tek isim koymak daha iyi :) Demkkki çocukken sıkıntılı oluyorlar kskskdkks
T-aksoy EsoMom_ valla erkek kardeşimin adı Alpaslan, anasına çok düşkündür çok zekiydi akıllıydı ve hep yaşıtlarından da olgundu. Kesinlikle çok tavsiye ederim. Ticaret insanı ve başarılıdır. Negatif yön olarak da hiç dakik değildir 😂
1752 T-aksoy oğlumun Adı Alparslan dediğiniz bütün huyları taşıyor ☺️ daha şimdiden birşeyler satmak istiyor 😅
Altbyz EsoMom_ her çocuk öyle ben çok nadir gördüm akıllı sulu olan ya yada çevremdekiler anormal😂 ama bence öyle olması daha iyi gözü açık olsunlar devir bunu gerektiriyor içinizden ne geçiyorsa onu koyun adıyla yaşasın şimdiden paşa🧿🧿🧿🪬🪬🪬🤍🤍🤍
EsoMom_ Altbyz insallah ama bu devirin çocukları folikasitten midir nedir hep bi kurnaz sksksksks Ama haklısın bu dönemde böyle olmak gerektirir yoksa harcıyorlar insanı hemen 😀😀
EsoMom_ 1752 gerçekten mi Hahahahahah 😀😀 benim eşimde çocukken öyleymiş kesin benim olgumda öyle olur 😀😀😀😀